EVG Start

About us

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt samen met onze partners digitaal toptalent. Wij vinden dat het mooiste dat er is! Met je studie Finance, Economics, Marketing, Business, Econometrics de IT-wereld in? Da’s eigenlijk zo gek nog niet. Want je zult merken dat jouw bedrijfskundige kijk een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling en verandering van organisaties. En juist omdat de IT-wereld een enorm dynamische wereld is waar bedrijfskundige en communicatieve vaardigheden het verschil maken, kunnen ze jouw kijk goed gebruiken!

What we offer

Als trainee Business & Digital Management ga je na een startprogramma aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau. 

Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

EVG Start werkt met grote aansprekende opdrachtgevers en dan is het super fijn om maandelijks op de EVG Friday, tijdens de workshopdagen of bij de EVG-uitjes te ontspannen met je mede-trainees.