EY

About us
Met 260.000 medewerkers wereldwijd is EY toonaangevend in Assurance, Tax, Transactions, Advisory en Financial Services. Betrouwbare financiële informatie is van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders.  Steeds meer organisaties willen weten hoe hun zakelijke strategie in een complexe wereld zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verander-trajecten. Weer anderen helpen onze opdrachtgevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal.  Bij Financial Services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Bij EY kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een organisatie. Onze internationale purpose is: Building a better working. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

What we offer
Wil jij meebouwen aan ‘a better workingworld’? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een echte rug en een focus op kwaliteit hebben.
www.werkenbijey.nl