Fincade

Wij zijn Fincade, Finance Career Developers
Wij geven jou de kans de beste finance professional te worden. Door een unieke combinatie van werken, leren, continue persoonlijke begeleiding en coaching word jij de finance professional waar onze opdrachtgevers enthousiast over zijn. Daarnaast zijn we ook een fijne, leuke organisatie om voor te werken.

Kwaliteit, altijd beter willen
We onderscheiden ons ook door het feit dat we, hoe tevreden we ook mogen zijn met wat we doen, altijd beter willen en verder willen. Het is een uitdaging om jouw verwachtingen te overtreffen en continue te zoeken naar de beste oplossingen waarmee we je helpen je doelstellingen te realiseren. De honger naar verbetering zit in ons DNA.

Ons Finance Traineeship laat je keihard groeien
Je start de eerste vier weken bij ons op kantoor. Je volgt dan trainingen waarin hardskills en softskills worden afgewisseld. Omdat juist je talenten, competenties en vaardigheden je een uniek persoon maken! Je gaat daarna aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Hierbij krijg je vaak al snel een behoorlijke verantwoordelijkheid. Daarnaast blijven we je diverse trainingen aanbieden zodat je nooit stil komt te staan.
Elke maand bespreken we de voortgang van je opdracht, de verwachtingen voor de aankomende periode en je belangrijkste uitdagingen. Het is echt ‘learning by doing’.

Waar je bij ons op kunt rekenen

  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik
  • Dé kans om een vliegende start in Finance te maken
  • Continu blijven leren, ontwikkelen en groeien

Je kan ons vinden op de Company fair, of je kan je aanmelden voor een speed date met ons zodat we elkaar nog beter leren kennen.