ORMIT

About us:

ORMIT is specialist in traineeships. ORMIT maakt talenten en organisaties succesvoller door unieke talenten te vinden, te ontwikkelen en te verbinden. Onze Traineeships geven een kickstart aan jouw carrière. In alle ORMIT Traineeships zit een flinke dosis leiderschapsontwikkeling en we bieden drie smaken aan: Management, Techniek en Digital.

What we offer:

Je hebt jouw cv verrijkt met prachtige ervaringen. Hieruit blijkt potentie en jij weet dan ook zeker dat je het in je hebt grootse dingen te bereiken. Maar wat nu? In welke rol blink jij uit? In welke organisatiecontext ben jij het meest succesvol? De keuzes aan het begin van je carrière zijn essentieel, maar niet altijd makkelijk. Verken de mogelijkheden met ons en start jouw ORMIT avontuur!

Na 2 jaar te ontwikkelen in verschillende opdrachten, weet je precies wat je wilt en waar je energie uit haalt. Vanuit die inzichten stippelen we een pad uit naar je droombaan.

Veel ORMIT’ers starten na hun traineeship in één van de organisaties waar ze een opdracht hebben geleid. Of net ergens helemaal anders

Onze hele organisatie is erop gericht jouw potentieel te maximaliseren. Je wordt ondergedompeld in de wereld van corporate organisaties waar je verschillende werkomgevingen ervaart, waardevolle praktijkervaring opdoet en een mooi netwerk aanlegt. ORMIT maakt daarbij het verschil door persoonlijke begeleiding en expertise in talentontwikkeling. Ons unieke ontwikkelprogramma met de focus op persoonlijk leiderschap bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties waarin jij het verschil kunt maken.
  • Een state of the art trainingsprogramma — Je participeert in trainingen gericht op jouw leiderschapskwaliteiten en je krijgt een toolbox aangereikt voor innovatief projectmanagement.
  • Een persoonlijke Talent Development Manager – Door effectieve coaching, feedback, reflectie en andere leertechnieken word je in staat gesteld jouw talent te ontplooien en jouw leiderschap potentieel optimaal te benutten.
  • Leren met en van elkaar — Je start jouw Traineeship met zes gelijkgestemden en zij fungeren als het klankbord van jouw persoonlijke ontwikkeling. Verwacht recht door zee feedback, eerlijke observaties en vooral blijvende vriendschap.
  • De ORMIT experience — ORMIT is al jaren een Great place to Work!
    Ben je enthousiast en wil je meer weten? Check onze website www.ormit.nl en laat van je horen!

Vacancies