PKF Wallast

Ontdek het verschil

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau en de brede vakkennis van onze collega’s. We stimuleren onze collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Diverse collega’s hebben dubbele titels of zijn verbonden als hoogleraar aan universiteiten. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

PKF Wallast is anders; wij zijn (samen) anders. Voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze collega’s. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Maar als je kijkt naar onze omzet per medewerker, staan wij al jaren hoog in de Top 30 van accountancy kantoren. Daarnaast begrijpen we dat je een sociaal leven hebt naast je werkleven. Wij onderscheiden ons ook op andere kenmerken. Bekijk hier de 5 verschillen ten opzichte van andere kantoren.

Met 213 collega’s werken wij vanuit onze kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden. Wij zetten ons sinds 1959 op onze eigen wijze in voor onze cliënten;  middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouders, met name nationaal, maar ook internationaal op onze vestigingen in Amsterdam en Delft. Als onderdeel van PKF Internationaal, opereert PKF Wallast binnen een wereldwijd netwerk van ruim 400 kantoren in 150 landen. Een stevige basis dus.

Benieuwd of werken bij ons iets voor jou is? Of ons beter leren kennen? Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens je studie.

Werkstudentschap

Je gaat naast je studie aan de slag in de dagelijkse praktijk. Je doet relevante werkervaring op en proeft de sfeer bij ons. Je begeleider staat je bij met raad en daad.

Stage

Je stage is de manier om erachter te komen wat het werk inhoudt. Een stageplek kan variëren van één tot enkele dagen in de week gedurende een aantal maanden. In overleg is bij ons veel mogelijk.

Scriptie en afstuderen

Wij zorgen voor een goede begeleiding tijdens je afstuderen. Een pluspunt is dat je het werk in je vakgebied van dichtbij meemaakt. Natuurlijk ga je mee naar cliënten! En…. bij een klik, kan je na het afstuderen direct bij ons aan de slag.

Evenementen

We zijn een bekende van verschillende studieverenigingen en hopen je daar tegen te komen. Ook doen we mee aan open dagen bij verschillende opleidingen.

Meer weten? 

E-mail of bel ons om te kijken wat er mogelijk is. Vrijblijvend een dag meelopen kan altijd.