Capgemini Invent

About us

Capgemini Invent is de nieuwste tak van de Capgemini Groep. Capgemini Invent is een global business line gespecialiseerd in management consulting, digitale innovatie en transformatie. Ons multidisciplinaire team helpt business leiders nieuwe bronnen van waardecreatie voor hun bedrijf te vinden. Wij versnellen de transformatie van ideeën naar prototypes en schaalbare, praktische oplossingen, met als resultaat een gecoördineerde aanpak van transformatie, die bedrijven in staat stelt de producten, diensten, klantervaringen en bedrijfsmodellen van de toekomst te creëren.

Werken bij Capgemini Invent betekent werken in een organisatie die beschikt over de kenmerken van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot internationaal bedrijf. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele en vriendelijke cultuur; de sfeer is ontspannen en inspirerend. Je zult vaak in een projectteam werken met collega’s met verschillende jaren ervaring. Samen zorgen jullie ervoor dat de beste resultaten voor en met de klant bereikt worden.

What we offer

Een typisch consultancy bedrijf? Nee, dat zijn we niet. We kennen geen vaste kaders en ook jouw pad ligt nog lang niet vast. Je bepaalt bij ons namelijk zelf hoe jouw carrière eruit ziet. En welke richting je op wilt. Ga jij aan de slag als management consultant of toch liever als data analist of software developer? Bij Capgemini kan het allemaal!