Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de London Stock Exchange. We beschikken over een internationaal netwerk van meer dan 700 kantoren en partners in Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten.

Waarom werken bij Savills?
Een carrière bij Savills betekent werken voor een toonaangevende dienstverlener in commercieel vastgoed. Wij hebben integriteit, kwaliteit en serviceverlening hoog in het vaandel staan. Niet alleen richting onze klanten maar ook naar onze medewerkers. We vinden het van groot belang dat iedereen de gelegenheid krijgt zichzelf te ontwikkelen.

Savills is jong, betrokken, ambitieus en open en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin jij meetelt!

Een unieke omgeving
Savills heeft een reputatie die zich laat kenmerken door professionaliteit en eerlijkheid. Dit in combinatie met een innovatieve geest en de focus op het eindproduct maakt het een unieke omgeving om in te werken. Dit heeft mede geleid tot een cultuur waarin het prettig werken is en ieder de mogelijkheid heeft om zijn of haar ware potentieel te bereiken.

Ook besteden we aandacht aan een gezonde combinatie van werk en privé. Om die reden stimuleren we gezonde voeding en sportieve en andere sociale activiteiten, zodat het contact met je collega’s optimaal is. Wij geloven dat dit bijdraagt aan een prettige werksfeer en daardoor aan een effectieve organisatie.