string(9) "index.php"

Afstudeeronderzoek Assetmanagement

Wij zoeken uitmuntende studenten die willen afstuderen op het gebied van Assetmanagement.

In ons werk zien wij dat de wens voor het uitvoeren van risico gestuurd beheer en onderhoud van objecten diverse vraagstukken met zich mee brengt. Voor het professioneel managen van assets moet je bijvoorbeeld de juiste informatie en kennis in huis hebben voor het beheersen van risico’s, moeten medewerkers de vaardigheden hebben om over hun vakgebied heen te kijken en moeten de bedrijfsprocessen passen bij assetmanagement. Vragen waar organisaties tegenaan lopen zijn: Wat is de impact van een onderhoudsstrategie op de operationele inzet van een object? Wie neemt welke besluiten? En hoe worden deze besluiten genomen? Wie is verantwoordelijk voor het beheren van de essentiële gegevens van het object? Deze vragen brengen vaak zelfs een organisatieverandering met zich mee. Jij kunt er een rol in hebben om dit tot in de haarvaten van een organisatie te implementeren

Read more

Intern Shopper & Customer Marketing

Betaalde Shopper & Customer marketing stage bij sterke merken NIVEA, Hansaplast & Eucerin: Wil je stage lopen bij een wereldwijd bekend merk? Wij zijn op zoek naar toptalenten voor ons Shopper & Customer Marketing team in Amsterdam voor een betaalde stageplaats van zes maanden vanaf februari/maart 2019.

Read more

Intern Real Estate Investment

The position will suit a student wishing to pursue a career in real estate, who would benefit from learning at one of the larger real estate investment companies in the world. The internship term is flexible, ideally for a duration of 3 to 6 months (exact dates to be agreed upon with the candidate).

Read more