HBO WO Meewerkstage Content Marketing Support

Main Partners

Ben jij gek op merken èn social media? Helemaal op de hoogte van alle features op kanalen als Instagram, LinkedIn en YouTube? En vind je het leuk om met online communicatie in tekst en beeld een bijdrage te leveren aan het imago van ons merk? Tijdens de meewerkstage krijg je de kans om mee te denken, schrijven, redigeren en publiceren van relevant content voor onze verschillende doelgroepen op het gebied van financiële dienstverlening en onze sponsordomeinen hardlopen, kunst, cultuur en muziek. Spreekt dit je aan, dan kan deze meewerkstage echt iets voor jou zijn.

De stagevergoeding voor deze stageplek bedraagt € 650,- bruto op basis van een 36-urige werkweek.

Jouw impact als Content marketing support bij NN

Bij NN Group NV (bekend van een groot aantal merken waaronder Nationale-Nederlanden) zijn we supporter van verandering. En dat willen we uitdragen op al onze kanalen. Dat doen we met relevante en inspirerende content over onze business, maar ook over al onze sponsor-domeinen (hardlopen, kunst & cultuur, muziek) en onze maatschappelijke bijdragen. In jouw functie krijg je dus te maken met vele facetten van ons bedrijf. Van samenwerkingen met NN Rotterdam marathon en het Mauritshuis tot activaties rondom NN North Sea Jazz en de doorvertaling van merkcampagnes voor Nationale-Nederlanden naar onze social kanalen.

Je helpt bij het ontwikkelen, afstemmen en live zetten van de dagelijkse online content voor NN Group met een focus op het Nationale-Nederlanden merk. Je helpt mee om de contentkalender te vullen, je haalt input op bij collega’s zoals afbeeldingen, video, tekst, achtergrond en URLs. En je schrijft en scherpt copy en captions aan. Natuurlijk kijk je ook naar de resultaten, zodat we onze content constant kunnen verbeteren en ons bereik en engagement kunnen vergroten.

Wat je gaat doen

 • Je helpt bij het ontwikkelen, afstemmen en live zetten van de dagelijkse content voor Nationale-Nederlanden en contenthubs rondom de drie domeinen: hardlopen, kunst & cultuur en maatschappij
 • Helpen bij de productie van Hero en Hub content

Met wie je werkt

Je bent onderdeel van de afdeling NN Group Branding. Je werkt veel samen met je collega’s binnen het team zoals digitale marketing managers, brand managers, sponsormanagers, alsook (marketing)collega’s van andere afdelingen.

Wat je meebrengt

 • Nauwkeurig, creatief, analytisch en pro-actief
 • Redactievaardigheden en een creatieve geest
 • Idealiter kennis van visual designprogramma’s
 • Affiniteit met social media en content productie
 • Goed kunnen samenwerken met een brede groep stakeholders in een corporate omgeving

Daarnaast heb je interesse in de financiële dienstverlening en algemene ontwikkelingen in het leven van mensen.

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Dagelijkse aansturing en coaching door Dustin Steinfort
 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

Bij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

Solliciteer direct!

Twijfel jij of je wel 100% aan de criteria voldoet? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke kwaliteiten!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.

Apply Now