Afstudeerstage Supply Chain - februari 2020

Main sponsors

Afstudeerstage beschikbaar vanaf februari 2020.

Profiel
Ben jij een ondernemende (HBO)/WO Bachelor- of Masterstudent met sterke Excel vaardigheden, een sterk analytisch vermogen en veel creativiteit, dan kan jij bij ons het verschil maken. Heb je affiniteit met Supply Chain, relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten en ben je full-time beschikbaar voor een periode van 6 maanden? Lees dan gauw verder!

Waarom stage lopen bij L’Oréal?
L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden.

Wat ga je doen?
Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het Supply Chain team op de Consumenten Producten Divisie. Als stagiair ga jij de Supply Chain processen middels analyses optimaliseren. Je taken zullen bestaan uit een combinatie van operationele taken en een eigen afstudeerproject.

De operationele taken zullen voornamelijk bestaan uit:

  • Masterdata cleaning process implementation/execution
  • Weekly store replenishment
  • Weekly Supply Chain Performance analysis
  • Weekly Supply Chain Store Operation management
  • Business pricing follow-up

Bij het daadwerkelijke afstudeerproject kun je denken aan één van de volgende richtingen:

  • In-store stock optimization (On Store Availability)
  • Store Replenishment process optimization
  • Material Master Data process implementation
  • Cost-to-Serve optimization

Wat bieden wij?
Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.
De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Meer informatie over L’Oréal Nederland? Bezoek onze pagina en check gelijk de andere vacatures!

Apply Now