Assistent Controller

Main Partners

Vind jij het gaaf om internationale klanten te ontzorgen en kom jij tot bloei in een dynamische omgeving? Ga dan aan de slag bij Mazars Amsterdam als Assistent Controller.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van ons team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.
De afdeling Outsourcing is een jonge afdeling die internationale klanten op verschillende terreinen ondersteunt. Wij bieden klanten global compliance oplossingen, vervullen de rol van controller en leveren audit support. Onze klanten verwachten topkwaliteit, snelheid en maatwerk. Dit betekent dat we op zoek zijn naar collega’s die energie krijgen van hard werken, snel schakelen en veel dynamiek.

Je gaat aan de slag in een divers team, waar de communicatielijnen kort zijn. Binnen jouw functie als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor een vaste portefeuille met internationale klanten. Daarnaast werk je in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij we van jou een hands-on mentaliteit verwachten. Je gaat een bijdrage leveren aan de optimalisering van processen van de klant en draagt zorg dat alle betrokken specialisten tijdig en accuraat leveren.

Wat bieden wij?
Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching én vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goede coaching & begeleiding
  • Goede werk-privébalans
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Premievrij pensioen

Wie ben jij?

  • Afgeronde hbo- of wo- opleiding in de richting controlling & reporting, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschift
  • Een natuurlijke interesse voor en ervaring met projectmatig werken
  • Communicatief, proactief en een echte teamplayer
  • Flexibel, analytisch en gestructureerd

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Broekaart via 088 277 17 97.

Apply Now