Audit Experience Parijs

Ga mee naar Parijs met Mazars en proef de sfeer tijdens het Audit Experience weekend van 25 tot en met 27 november 2022.

Main Partners

Audit Experience Parijs

Wat doe je als je de school achter je laat? Precies. Gewoon doorgaan met leren. Bij ons krijg je de kans om je steeds verder te ontwikkelen en door te groeien. Mazars is jouw professionele ‘school of excellence’. Wij helpen jou om je technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Zodat je voortdurend stappen maakt, in elke fase van je carrière. In onze wereldwijde, geïntegreerde partnership heb je bovendien de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen.

In het kader van internationale ervaring nemen we je dan ook graag mee voor een business course in Parijs. Tijdens deze course houd je je bezig met een interactieve business case gericht op de Audit. Vanzelfsprekend bieden wij je ook de mogelijkheid om te schakelen met onze professionals, van partner tot assistent. Op die manier haal jij het meeste uit deze ervaring.

Voor meer informatie klik hier: Audit Experience – Mazars Accountants & Adviseurs (werkenbijmazars.nl)

Ben jij na dit weekend net zo enthousiast over Mazars als wij? Dan praten we na de Audit Experience graag met je verder over jouw mogelijkheden bij Mazars.

Laat hieronder via de button Solliciteren jouw cv en motivatiebrief achter en wij informeren jou daarna over het selectieproces.

Apply Now