UvA Brug Sefa

Consultant/Executive Corporate Finance – Real Estate

Binnen het Real Estate team treed je op als onafhankelijke deskundige bij (strategische) waarderingsvraagstukken en transactiebegeleiding.
Waarderingen kunnen nodig of gewenst zijn in het kader van corporate governance, voor externe verslaggevingsdoeleinden of om management te ondersteunen bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen. Binnen het team zal je als waarderingsspecialist ook meermaals betrokken zijn bij reviews van vastgoedwaarderingen voor audit doeleinden ten behoeve van de ondersteuning van de accountancy tak van KPMG.
Daarnaast help je cliënten bij het identificeren van acquisitiekandidaten in de (internationale) markt, je ondersteunt bij het opzetten van alternatieve aandeelhoudersstructuren, of bij strategische heroriëntaties en afstoten van bedrijfsonderdelen/vastgoedobjecten waarbij financiële modellering een belangrijke onderdeel is van de werkzaamheden.

Je werkt binnen internationale teams
Jouw werk bij KPMG Corporate Finance is in veel opzichten letterlijk en figuurlijk grenzeloos. Opdrachten en opdrachtgevers hebben namelijk vooral een internationaal karakter. Je werkt samen binnen internationale, multidisciplinaire teams, waarbij je kennis deelt met onder meer fiscalisten, accountants, juristen en specialisten van KPMG Transaction Services. Jonge talenten en ervaren professionals dagen je daarbij uit om samen voor het beste resultaat te gaan binnen strakke doorlooptijden.

Het profiel

Voor ons Real Estate Team zijn we op zoek naar enthousiaste starters met een liefde voor stenen. Ben jij op zoek naar een uitdagende consultancy functie binnen Finance en Real Estate? Dan maken wij graag kennis met jou!

  • Je bent in de eindfase van je studie of bent net afgestudeerd.
  • Je hebt een studie-achtergrond in Finance, Economie of Bedrijfskunde en hebt een interesse in Real Estate.
  • Je hebt aantoonbare interesse in vastgoedwaarderingen/taxaties Je bent analytisch en modelmatig zeer sterk;
  • Je bent resultaatgericht en houdt van projectmatig werken;
  • Je hebt uitstekende rapportage- en presentatievaardigheden (in Nederlands en Engels);
  • Je kunt zelfstandig een opdracht succesvol uitvoeren;
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug;
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Startdatum: doorlopend

Ons aanbod

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Apply Now