UvA Brug Sefa

Consultant/Executive Deal Advisory – Separation & Integration

Financiële deals, strategische business cases en integratietrajecten: als Consultant/Executive Separation & Integration werk je in een wereld waar internationale deals vrijwel dagelijks het financiële nieuws halen. Ben je een energieke starter en wil je in korte tijd veel leren en doen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Halen jouw deals het financiële nieuws?
Je komt aan op kantoor. De financiële modellen en slides waar je gisteren mee bezig was, vragen direct je aandacht. ’s Middags zit je in overleg met een projectmanager om een integratietraject af te ronden. En voordat je naar huis gaat, heeft een klant in het buitenland écht nog even je hulp nodig bij een strategische business case…

Integratie en separatie
Een werkdag als consultant/executive Separation & Integration bij KPMG is altijd anders. Logisch, want je hebt veel verschillende taken. Jouw werk vormt de basis voor het schrijven en uitvoeren van een integratie- en separatieplan. Met veel plezier help je klanten en projectmanagers om vragen en problemen op dit gebied op te lossen. Altijd met een oog op kansen en verbeteringen in de toekomst.

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.
Bekijk meer informatie over Deals & Finance op onze website.

Het profiel

Wie ben jij?
Collega’s weten precies wie ze moeten hebben bij vragen, problemen of behoefte aan inspiratie: jou! Je bent sociaal in de omgang, maar laat het kaas niet van je brood eten. Met jouw scherpe blik maak je analyses en plannen die klanten écht vooruithelpen. Je bent op je best in een veeleisende omgeving met uitdagende doelen en je hebt geen probleem met wisselende werktijden.

En verder:

  • zit je in het laatste jaar van je bedrijfskundige, economische, financiële of technische studie aan de universiteit
  • spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en (business) Engels

Ons aanbod

Wat kan je van ons verwachten? 
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.

Je zult niet de enige starter zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voor gegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.

Ons aanbod:

  • Laptop en smartphone van KPMG
  • Premievrij pensioen
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
  • Aandacht voor werk/privé-balans, in de vorm van workshops over bijvoorbeeld energiebalans en intervisiegroepen
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Allerei extra’s zoals sportactiviteiten, uitjes en borrels om successen te vieren en met nóg meer plezier te werken

Apply Now