UvA Brug Sefa

Consultant/Executive Strategy Group

Bij de Strategy Group houd je je bezig met commercial due diligence, strategische (groei) projecten, market entry studies en operationele projecten voor corporates en private equity huizen in Europa. Als onderdeel van due diligence trajecten helpt de Strategy Group klanten weloverwogen beslissingen te nemen bij een overname door het uitvoeren van markt- en concurrentie analyses, internationale benchmarks en analyse van het businessplan en de projecties van de onderneming. Strategische projecten omvatten veelal het identificeren en evalueren van opties voor groei. Market entry studies zijn gericht op het analyseren van (internationale) markten ter ondersteuning van klanten bij toetreding tot een nieuwe markt of uitbreiding van het product portfolio. Operationele projecten focussen zich op performance improvement en synergie identificatie en realisatie, zowel voor, tijdens als na de deal. De projecten zijn high-impact en duren gemiddeld drie tot vijf weken.

Het profiel

Je hebt een afgeronde (post)academische opleiding, bij voorkeur een financiele of bèta studie. Je bent in staat complexe strategische en operationele issues te adresseren in een transactieomgeving. Daarnaast beschik je over uitstekende analytische vaardigheden, affiniteit met financiële analyses, communicatievaardigheden en team skills. Ook is de beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal vereist, kennis van andere talen is een pre. Verder hecht je veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en heb je een professioneel kritische houding en een rechte rug. Tot slot heb je interesse in de wereld om je heen en ben je maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt

 

Apply Now