UvA Brug Sefa

Consultant Financial Management

De unit Financial Management is een onderdeel van het domein Management Consulting van KPMG Advisory. Zij zijn werkzaam binnen  Financial Services, Corporate Clients en Public Sector.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar Consultants Financial Management – conceptuele denkers met realisatiekracht – om ons team te komen versterken.

Onze  adviseurs voeren opdrachten uit op het gebied van het verbeteren van financieel management. Tot het veelzijdige speelveld van Financial Management behoren onder meer de organisatorische inrichting van de financiële functie, versnelling en verbetering van financiële rapportageprocessen en vraagstukken op het gebied van managementinformatie en besturing. Daarnaast ben je ook betrokken bij opdrachten inzake het verbeteren van het werkkapitaal, door het vergroten van inzicht en grip op de kasstromen, of in  Activity Based Costing-projecten die organisaties verder helpen in het verbeteren van hun inzicht in winstgevendheid van producten of bedrijfsonderdelen..

Wat je van ons kan verwachten is dat je het eerste jaar breed wordt ingezet op diverse adviesopdrachten. In de adviesprojecten ondersteun je, samen met collega’s, klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Vanaf dag één ben je hier nauw bij betrokken. Je bent de spin in het web als het gaat om planningen en rapportages. Ook verzorg je (mede) interviews en workshops om de benodigde input te verkrijgen voor onze analyses en adviezen. De functie biedt volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei. Grijp je die kans, dan krijg je vanzelf steeds meer verantwoordelijkheid binnen projecten. Wij creëren de randvoorwaarden waarbinnen jij je goed kunt ontwikkelen tot een volwaardige en inhoudelijke adviseur. We verwachten dat je eager bent om te leren, dat je initiatiefrijk bent in het creëren van kansen en dat je een zelfstarter bent in het zien en het oppakken van werk.

Het profiel

  • Je hebt een afgeronde (post)academische opleiding bij voorkeur bedrijfskunde of bedrijfseconomie met boven gemiddelde studieresultaten.
  • Je bent vakgedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je laat een vraagstuk niet meer los voordat je de beste oplossing gevonden en uitgevoerd hebt.
  • Je bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
  • Je bent analytisch en conceptueel, dit blijkt uit je studieresultaten, je doortastendheid en je verrassende aanpak van issues.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast, bij klanten ben je een prettige gesprekspartner.
  • Je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.
  • Verder hecht je veel waarde aan het leveren van kwalitatief goed werk en heb je een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Tot slot heb je interesse in de wereld om je heen en ben je maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Apply Now