UvA Brug Sefa

Consultant IT Audit

Ben jij iemand die altijd wel ergens een oordeel over heeft en graag bijdraagt aan de bedrijfscontinuïteit van organisaties? Heb je daarnaast een sterke affiniteit met IT én ben je op zoek naar een uitdagende baan op het snijvlak van business en IT?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Consultant IT Audit ben je onderdeel van multidisciplinaire teams die zich bezig houden met het beoordelen van de betrouwbaarheid en de beveiliging van IT systemen en het adviseren van organisaties over deze onderwerpen. De opdrachten die je uitvoert, kunnen betrekking hebben op de verschillende fasen van de levenscyclus van een IT systeem. Hierbij kan je denken aan opdrachten rond IT implementatieprojecten, het beheer van bestaande systemen of uitbesteding van IT naar cloud service providers (derden). Andere opdrachten hebben specifieke onderwerpen zoals het beoordelen van de betrouwbaarheid van informatiesystemen in het kader van de jaarrekeningcontrole of het beoordelen van de informatiebeveiliging. Met deze opdrachten lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de IT-systemen en de informatievoorziening bij onze klanten.

Als Consultant IT Audit is geen dag hetzelfde. Je kijkt in de keuken van veel uiteenlopende bedrijven waardoor je uitgebreide kennis opdoet van de bedrijfsprocessen en ingezette informatietechnologie bij zowel grotere (inter)nationale als kleinere organisaties. Hierdoor heb je niet alleen veel afwisseling, maar kun je jezelf ook de best-practices eigen maken die onze klanten hanteren. Je bent dus ook continu bezig met je eigen ontwikkeling.

Je komt terecht in een enthousiast team met jonge mensen. Als onderdeel van deze functie bieden wij een post doctorale opleiding die volledig wordt verzorgd door KPMG. Om je carrière de ondersteuning te bieden die je mag verwachten heb je een coach die je met raad en daad bij staat.

Het profiel

  • Je hebt een universitaire master studie afgerond in bijvoorbeeld: (technische) bedrijfskunde, (business) information management, informatica,accountancy of (bedrijfs) economie.
  • Je bent analytisch sterk en hebt affiniteit met IT.
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en resultaatgericht.
  • Je vindt het leuk om in teams te werken en bent klantgericht.
  • Je stelt jezelf proactief op en je wilt het beste uit jezelf halen.
  • Je bent bereid om de postdoctorale RE- opleiding te volgen.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
  • Je bent (bijna) in het bezit van een rijbewijs-B.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Apply Now