UvA Brug Sefa

Consultant IT Business Integrator

De functie

Geloof jij dat IT de Business verder kan brengen? Bij KPMG helpen we organisaties om hun ambities op dit gebied neer te zetten en te vertalen naar succesvolle projecten. Informatiesystemen zoals ERP, CRM, SRM en BI vormen de operationele spil van organisaties waarmee dagelijks alle activiteiten ondersteund worden, en van waaruit gerapporteerd en gestuurd wordt. Het aansluiten van IT op de bedrijfsstrategie, het integreren van nieuwe technologieën (social, mobile, analytics, cloud), het juist rapporteren en het beheersbaar houden van kosten van deze systemen staat bij veel organisaties hoog op de C-level agenda.

Wij zijn voor onze klanten dé IT Business Integrator; wij leggen de brug van bedrijfsvoering naar informatievoorziening. Wij maken duidelijk hoe systemen de bedrijfsvoering kunnen ondersteunen, welke systemen hiervoor geschikt zijn en op welke wijze projecten succesvol uitgevoerd kunnen worden.
In deze functie van consultant verwachten we dat je je breed ontwikkelt zodat je de IT vraagstukken snapt en in verband kan brengen met bedrijfsvoering en de trends in de markt. Daarnaast ontwikkel je je in de diepte op enkele vakgebieden. Voorbeelden zijn: projectmanagement, ERP strategy & design, package selection, business case management, test management, change management, enterprise data management, SAP, Oracle, Qlikview.

In de praktijk breng je deze kennis mee in projecten zoals proces- en ERP optimalisaties, het inrichten van shared service centers, de integratie/ontmanteling van ERP omgevingen na fusies en overnames en optimalisaties op het gebied van master data management, business intelligence of monitoring. Bij de uitvoering van grootschaligere ERP projecten ondersteun jij de business van de klant door haar te adviseren en de klantwensen en eisen te vertalen naar de activiteiten van IT partners. Je werkt in een team zij aan zij mee met zowel de Business- als de IT-implementatie partner en voorziet de CEO, CFO en CIO direct van onze inzichten en aanbevelingen om de integratie tussen IT en de business nog verder te verbeteren.

Je werkt voor diverse klanten in diverse marktsegmenten en regelmatig internationaal. Internationale opdrachten variëren van interviews en site-visits tot en met het realiseren van lokale roll-outs.

Het profiel

  • Je hebt een Universitaire (Master) studie afgerond met een Bedrijfskundig of IT component
  • Je staat aan het begin van je carrière
  • Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om complexe zaken simpel te maken voor anderen
  • Je vindt het leuk om zowel nationaal als internationaal aan opdrachten te werken
  • Belangrijk in deze rol is een sterke affiniteit met vraagstukken op het snijvlak van organisatie, bedrijfsvoering en informatievoorziening. ERP-expertise is een pre
  • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan of het opzetten van een eigen bedrijf
  • Je bent een teamspeler en hebt een klantgerichte houding
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding. Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers. We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Apply Now