UvA Brug Sefa

Consultant SOFY Data & Analytics

Heb jij affiniteit met data en analysesystemen? Ben jij op zoek naar continue uitdaging, waarbij geen dag en geen opdracht hetzelfde is en waarbij beroep wordt gedaan op jouw creativiteit en analytische inzicht? Dan is dit de ideale functie voor jou!

De functie

KPMG SOFY is een cloud-based Data & Analytics platform wat drie jaar geleden intern ontwikkeld is binnen KPMG als een start-up. In deze asset verpakken we technologie met kennis van onze KPMG collega’s om zo complexe processen bij onze klanten inzichtelijk te maken en te verbeteren. Jouw klanten zitten zowel in binnen- als buitenland en worden voornamelijk vanuit Nederland bediend. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met toonaangevende bedrijven in onder andere de financiële sector, retail, high-tech of publieke sector. Als Consultant SOFY Data & Analytics vervul je vanaf dag één een belangrijke rol in het team.

Je werkzaamheden bij dit snelgroeiende SOFY team zullen bestaan uit het uitvoeren van data analyses, het ontwikkelen/optimaliseren van applicaties in samenwerking met andere afdelingen, implementaties bij de klant en het ontwikkelen van nieuwe platform functionaliteiten. Voor meer informatie bezoek onze website en kijk onze animatie video (zie onderstaande links).

www.kpmgsofy.com / KPMG SOFY animation movie

Het profiel

 • Je hebt een Universitaire (Master) studie afgerond. Bij voorkeur richting (Technische) Bedrijfskunde, (Technische) Informatica, Business Information Management, Econometrie of een andere technische studie.
 • Je hebt ervaring met één of meerdere van de volgende onderwerpen:
 • Web technologiën (HTML5, JavaScript, CSS, NodeJS, AngularJS)
 • Cloud diensten zoals Microsoft Azure
 • Mobile app ontwikkeling
 • Visualisatie van data sets
 • Analyse van complexe datasets met Microsoft SQL, SAP HANA of andere tools
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk ontwikkeld.
 • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.
 • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan of het opzetten van een eigen bedrijf.
 • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
 • Je bent ambitieus en resultaatgericht.

Ons aanbod

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende klanten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen) arbeidsvoorwaarden, afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Apply Now