UvA Brug Sefa

Consultant Strategy, Customer & Operations – Financial Services

Strategy, Customer & Operations is de unit binnen Management Consulting van KPMG Advisory die zich onder meer richt op strategische vraagstukken zoals marktanalyses, bedrijfsstrategie, business en operationele modellen. Voor deze functie adviseer je met name klanten binnen de bancaire-, verzekeraars-, pensioenen-, investment management en vastgoedsector, maar een uitstap naar andere sectoren is zeker denkbaar. De sector is volop in beweging waardoor er een grote uitdaging is op het gebied van vraagstukken waar een link tussen het strategische advies en de daadwerkelijke realisatie daarvan nodig is. Voor ons jonge en gedreven team zoeken we pas afgestudeerde Masterstudenten: conceptuele denkers met realisatiekracht.

Vanaf dag één word je als consultant direct meegenomen in multidisciplinaire adviesprojecten. Een kwantitatieve benadering is een belangrijk aspect van onze aanpak. Daarnaast verzorg je interviews bij de klant om de benodigde input te verkrijgen voor onze analyses en adviezen. De functie en professionele begeleiding bieden je volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei en toenemende verantwoordelijkheid binnen projecten.

Het profiel

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding met uitstekende resultaten;
  • Je bent actief geweest in een bestuur of commissie bij een studie-,  studenten- of sportvereniging naast je studie;
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, zo weet je complexe vraagstukken te structureren en door te dringen tot de kern van het probleem. Je laat een probleem niet meer los voordat je de beste oplossing gevonden en uitgevoerd hebt;
  • Je ziet de kracht van het conceptueel en kwantitatief onderbouwen van een probleem en het resultaat en je kunt je analyses goed verwoorden en reproduceren;
  • Je hebt affiniteit met het werken in teams. Zowel als collega als naar klanten ben je betrokken en enthousiast en een professionele gesprekspartner.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Apply Now