UvA Brug Sefa

Data Scientist

Deze vacature is perfect voor jou als je

  • Je in de eindfase van je studie bevindt of maximaal 3 jaar werkervaring hebt;
  • Een kick krijgt van het oplossen van de meest complexe puzzels;
  • Nieuwsgierigheid kan koppelen aan gedrevenheid om alles uit te willen zoeken;
  • Een belangrijke rol wilt spelen bij de doorontwikkeling van een succesvolle ‘scale-up’.

Wat biedt deze vacature jou?

Je wordt onderdeel van de snelst groeiende consultant van Nederland, met de ambitie om de meeste waardevolle “strategic intelligence database” te creëren en toe te passen. Onze mensen zijn hierin de sleutel. Je krijgt de kans om direct op strategisch niveau mee te denken en belangrijke beslissingen te nemen. Je zult ervaren dat je een steile leercurve hebt en dat jouw ervaring bijdraagt aan de gezamenlijke ontwikkeling en doelstellingen van Annual Insight. Daarnaast bieden wij voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Annual Insight

Annual Insight is sinds de oprichting in 2009 ontwikkeld tot een specialist in het toepassen van externe data op strategische vraagstukken. Het bedrijf is explosief gegroeid en groeiend door in te spelen op de toenemende beschikbaarheid van data, en bestaat inmiddels uit twee professioneel gerunde takken. Vanuit de oorspronkelijke ‘Intelligence’-practice is de ‘Strategy’-practice ontstaan. Met Annual Insight Strategy werken wij aan uiteenlopende strategische groeivraagstukken.

Met onze propositie spreken wij een doelgroep aan die tot op heden nog beperkt consultants inschakelt: de laag net onder ‘corporates’, zoals grote vermogende familiebedrijven, private equity portfoliobedrijven, en andere private ondernemingen. Samen vormen zij een grote markt: zo’n 10.000 bedrijven in Nederland, en ~100.000 in West-Europa..

Sinds de oprichting groeien wij jaarlijks met 200+%. En dat gaan we nog een hele tijd doortrekken. Het team van Annual Insight is sinds januari 2016 toegenomen van 15 naar 40 medewerkers. In 2017 verwachten wij 30 nieuwe collega’s te kunnen verwelkomen (13 zijn er reeds gestart dit jaar).

Het is duidelijk: onze potentie en onze ambities zijn bijna onbegrensd.

Wie zoeken wij?

Als Data Scientist zoek je naar de kansen om de data toe passen. Je verdiept je in meerdere Data Science technieken en uiteraard -tools. Na je studie Artificial Intelligence, Data Science, Technische Informatica of Business Analytics wil je de beste predictive analytics modellen maken om deze ook direct toe te passen in de praktijk, zowel voor Annual Insight als voor onze klanten. Als jij ervan overtuigd bent over de benodigde talenten te beschikken om een rol te spelen in de ontwikkeling van Annual Insight, en er niet voor terugschrikt je eigen grenzen te verleggen, dan zijn we op zoek naar jou. Je beschikt in ieder geval over de volgende competenties:

  • Sterk analytisch en conceptueel denkvermogen;
  • (Ruime) ervaring met SQL;
  • Altijd direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en Big Data;
  • Een afgeronde WO-opleiding (bijv. Artificial Intelligence, Data Science, Technische Informatica of Business Analytics) met goede studieresultaten;
  • Aantoonbare ervaring met grote datasets, statistische analyse, simulatie, business analytics en/of predictive modelling;
  • 0-3 jaar werkervaring.

Wat ga je doen?

Als gevolg van de sterke groei van het bedrijf is ook een gigantische hoeveelheid data ontstaan. Op dit moment zijn wij bezig met het centraliseren en structureren hiervan. Als Data Scientist ga jij ons helpen om de maximale waarde uit al deze data te halen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het inrichten, beheren en innoveren van de database. Dit zou moeten leiden tot een efficiënter en effectiever intern werkproces, betere dienstverlening en innovatieve producten voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Annual Insight zit in de transformatie om data nog meer het kloppend blauwe hart te laten worden. We zijn al ver, maar nu wordt het team gevormd om het fundament uit te bouwen.

 

Apply Now