Digital Proposition Developer

Main sponsors

Je werk
Momenteel werkt het Grid Advies aan het ontwikkelen van omnichannel proposities die klanten doorlopend financial guidance bieden. Jij werkt aan het (door)ontwikkelen van bestaande en nieuwe proposities. Dit alles op basis van jouw kennis van digitale trends & ontwikkelingen.

Wat jij wilt gaan doen weet je met overtuiging te brengen. Je collega’s raken geïnspireerd. Een team wordt gevormd. Je weet de wens van de klant te vertalen in digitale toepassingen. Een bedachte oplossing wordt waar gemaakt. Dus ook het technisch draaiend krijgen in nauwe samenwerking met je directe IT collega’s en andere afdelingen binnen de bank. Niet altijd makkelijk. Jouw sterke resultaatgerichtheid is hierbij de sleutel tot succes.

Doorontwikkelen & managen van bestaande proposities. Bijvoorbeeld:

 • Financiële Samenvatting: een mooie digitale propositie waarmee klanten een snapshot krijgen van hun financiële situatie. Maar er kan meer mee. Jij kijkt naar de performance van het product, identificeert verbetering en maximaliseert de klantwaarde!
 • Een van onze proposities is toe aan de vervanging van het onderliggende technische platform. Jij zorgt er voor dat er een nieuwe, duurzame en kostenefficiënte oplossing komt in samenwerking met IT. Hiervoor organiseer en coördineer je RFI/RFP’s van mogelijke leveranciers en zet Proof of Concepts op.

Ontwikkelen van (nieuwe) omnichannel proposities. Bijvoorbeeld:

 • De nieuwe customer journeys op Inzicht en Advies van ‘morgen’ en ‘overmorgen’ op basis van een nieuw te ontwikkelen ‘digital first’ omnichannel concept
 • Het successvol online brengen van persoonlijk financieel inzicht voor onze klanten
 • Markt- en klantonderzoek naar klantbehoeften op thema’s zoals ‘Eerder stoppen met werken’

Je werkomgeving
De ambitie van het Grid Advies is om de klant inspirerende inzicht- en adviesdienstverlening te laten ervaren, die antwoorden geeft op zijn financiële vragen en dilemma’s. Een dienstverlening die aansluit bij wat de klant financieel, persoonlijk en maatschappelijk belangrijk vindt. Meer concreet richt het Grid Advies zich o.a. op inkomens- en vermogensadvies, inzicht in financiële risico’s, vermogensoverdracht, vermogensstructurering en estate planning. Financiële planning in brede zin dus. De teams zijn zelf organiserende multidisciplinaire agile teams die gericht zijn op het toevoegen van klantwaarde. Een team bestaat uit business developers & IT engineers die samen werken aan 1 backlog.

Je profiel
Je bent een energiek en creatief persoon die passie heeft voor het ontwikkelen van nieuwe proposities. Innovatiegericht vanuit klantperspectief. Je wilt een voortrekkersrol nemen om de proposities van het Grid Advies verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarbij ben je in staat om ook je teamgenoten naar een hoger niveau te tillen. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:

 • Ervaring met business analyse in online dienstverlening, opstellen en geaccordeerd krijgen van business cases
 • Zelfstandig ontwikkelen (MVP, prototypes en testen) en ‘live’ brengen van digitale proposities (producten en/of processen), oplosssingen en customer journeys in samenwerking met IT
 • Krijgt zaken in beweging en gedaan en bent gericht op samenwerking

We bieden
Je komt terecht in een klein en divers team. Je maakt direct impact doordat je je bezighoudt met de dienstverlening van de toekomst. Daarnaast krijg je de ruimte om je zelf te ontwikkelen op de inhoud en als persoon.

En verder…

 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven.
 • Een jaarsalaris, op basis van 36 uur, tussen EUR 47.602 en EUR 68.002. Een 40-urige werkweek kan ook.
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (ook direct uit te laten keren)Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
 • Een OV-jaarabonnement (business card 24/7).
 • Een goede pensioenregeling.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Dennis Jansen, dennis.jansen@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.

Apply Now