HBO/WO Meewerkstage Planning en Forecasting

Main Partners

HBO/WO Meewerkstage Planning en Forecasting

Ben jij de enthousiaste en proactieve student met affiniteit voor planning en data die wij zoeken? In het team Regie, Change en Data van Inkomen Services zijn wij op zoek naar een stagiair die graag initiatief neemt, goed om kan gaan met een veranderende omgeving en niet opgeeft totdat de klant tevreden is. Ben jij een team player die graag vorm geeft aan je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie? Lees dan verder!

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft HBO €450 / WO €600 bruto op basis van een 36-urige werkweek.

Jouw impact als stagiair planning & forecasting bij NN

Is het jouw passie om samen met operationele teams de dienstverlening naar de klant te verbeteren door een betere sturing op de werkvoorraad? Ben jij nauwkeurig en hou je van een afwisselende functie tussen administratie en analyse dan is deze stageplek voor jou interessant!

Wat je gaat doen

 • Roosters maken voor operationele afdelingen en klantcontact
 • Plannen en het voorspellen van werkaanbod
 • Uitdraaien van management rapportages
 • Organiseren/plannen van opleidingen voor interne medewerkers

Met wie je werkt

Als je bij ons komt werken zal je aan de slag gaan bij het team Regie, Change en Data. Het team Regie, Change en Data is een multidisciplinair team bij Inkomen Services. Het team bestaat uit collega’s die gespecialiseerd zijn in planning & forecasting, opleiding en LEAN/procesmanagement. Regie, Change en Data is de spin in het web van Inkomen Services.

Het team Regie, Change en Data heeft de regie op de Inkomen Services organisatie door centralisatie van afdeling overstijgende en ondersteunende taken. Continu verbeteren is hierbij een belangrijke drijfveer. Het doel van het team is de operationele performance op een efficiënte manier te waarborgen en te verbeteren.

Wat je meebrengt

 • Je volgt een opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Business Administration, Logistiek, Logistics management, Supply Chain Management of Human Resource Management en gaat stage lopen in 2023
 • Je bent nauwkeurig en vind het leuk om administratieve werkzaamheden te doen
 • Je hebt gevoel voor systemen en kunt je deze gemakkelijk eigen maken
 • Je bent analytisch en doorziet gemakkelijke verbanden en kan informatie vertalen naar vervolgstappen
 • Je kan makkelijk schakelen met diverse stakeholders in de organisatie om af te stemmen over de capaciteit in teams

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

B​ij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN. De stagevergoeding voor deze stageplek betreft HBO € 450,- / WO € 600,- bruto op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.

Apply Now