Intern Shopper & Customer Marketing

Betaalde Shopper & Customer marketing stage bij sterke merken NIVEA, Hansaplast & Eucerin: Wil je stage lopen bij een wereldwijd bekend merk? Wij zijn op zoek naar toptalenten voor ons Shopper & Customer Marketing team in Amsterdam voor een betaalde stageplaats van zes maanden vanaf februari/maart 2019.

Beiersdorf is een wereldwijd bekende onderneming met huidverzorgingsmerken, waarvan de bekendste NIVEA is. We hebben een uitdagende stageplaats binnen ons Shopper & Customer Marketing team beschikbaar, waar je kunt leren hoe het is om voor één van de meest geliefde merken ter wereld te werken. Waar marketing zich bezighoudt met het bereiken van de consument, richt S&CM zich volledig op de shopper. Hoe kan je als merk de shopper bereiken op het moment waar de aankoop wordt gedaan, namelijk, in de winkels? Hierdoor schakel je binnen het bedrijf met zowel marketing als met sales. Ons stageprogramma is niet alleen een kans om waardevolle ervaring op te doen, maar is ook een pipeline voor toekomstige carrièremogelijkheden. Het kan een opstap betekenen voor een startersfunctie bij ons bedrijf. Als je een toptalent bent, zou deze stage de start van je carrière kunnen zijn. Als je een passie voor Shopper & Customer Marketing hebt, zien wij je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Verantwoordelijkheden

Succesvolle kandidaten zullen gaan werken met ons Shopper Marketing team om het uitvoeren van onze Point-of-Sales merkstrategie bij onze grootste klanten te ondersteunen. Je wordt o.a. verantwoordelijk voor projecten, meetings en operationele taken, waar ons Shopper Marketing team dagelijks mee te maken heeft, o.a:

  • Je denkt en schrijft mee aan een shopper marketing plan van nieuwe producten.
  • Het aansturen van design bureaus.
  • Je werkt mee aan het lanceren van nieuwe producten.
  • Je krijgt je eigen projecten waarbij er aanspraak gemaakt wordt op je analytische en strategisch vermogen.
  • Door middel van analyses ontwikkel jij de juiste shopper marketing strategie en ben je verantwoordelijk voor de creatie van display, advertenties en andere materialen die je op de winkelvloer aantreft.
  • Je leert hoe je merkwaarden omzet naar een promotie activatie bij retailers.

Wij zijn ervan overtuigd, dat wij je een uitgebreide leerzame ervaring kunnen bieden.

Apply Now