Junior Business Process Management Consultant

Ben jij een visuele denker? Combineer je inzicht in bedrijfsprocessen met kennis van IT systemen? Dan ben jij de Junior Business Process Management (BPM) Consultant die wij zoeken.

Jouw betekenis als Business Process Management Consultant

Via een masterclass van zes weken zal je kennismaken met Java. Na de zes weken kan je je Java Certificate Associate behalen en ben je in het bezit van een officieel internationaal erkende certificering. Een mooie start van je carrière.

Wat je daarna gaat doen? Je kennis uitbreiden omdat wij je verder opleiden tot gecerticifeerd Pega architect. Je gaat als Pega consultant werken in projecten die de digitale transformatie van verzekeraars en banken ondersteunen. Je voornaamste taak zal het inrichten van bedrijfsprocessen zijn waarin de klant centraal staat.

Je gaat dit doen met de nieuwste technieken die Pega 7 te beiden heeft, hierbij moet je denken aan; robotics, artificial Intelligence, CRM, BPM, virtual assistenten en chatbots.

Waar je komt te werken

Je komt te werken in Capgemini’s Digital Customer Experience business unit. In deze unit werken user experience designers, front- en back end developers, CRM specialisten en BPM experts samen om de meest optimale omnichannel klantervaring te realiseren voor onze opdrachtgevers in de financiële sector.

Daarnaast zul je omringt worden door een grote Pega community met gecertificeerde professionals.

Wat we je bieden

Een kennis gedreven organisatie die zorgt voor optimale ontwikkeling via haar eigen Academy en University. Een echte investering in je toekomst. Ook organiseren wij regelmatig inhoudelijke evenementen zodat de nieuwste technieken en ontwikkelingen gedeeld kunnen worden.

In Capgemini projecten is Agile werken de norm en we bieden je de kans om je in teamverband te ontwikkelen en door te groeien naar lead solution architect of lead business analist. Daarnaast bieden wij:

  • direct een vast contact, een eindejaarsuitkering, 26 vakantiedagen (en je kunt er nog meer kopen) en een premievrij pensioen;
  • één simkaart en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken;
  • een maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren.

Jouw achtergrond

Je bent een ondernemend en flexibel persoon met een sterk analystisch vermogen. Je kan makkelijk leren en je wilt je steeds blijven ontwikkelen. Je hebt op dit moment maximaal 2 jaar werkervaring en je beschikt ook over:

  • een bedrijfskundige IT- studie achtergrond op hbo of wo niveau. Denk hierbij aan Business IT & Management of Business Information Management;
  • interesse in de financiele sector;
  • je hebt kennis van object orientatie;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vanwegen het internationale karakter van onze klanten;
  • de bereidheid om te reizen.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Selma Lehalali

 

Apply Now