Junior Consultant - Business Model Transformation

Main sponsors

Ontwerp nieuwe business modellen voor onze klanten om hun strategische doelstellingen te behalen en begeleid hen door deze business transitie. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Als Junior Consultant Business Model Transformation zul je werken in project teams met peers, geleid door een team lead. Je zult bijdragen aan grootschalige business transformaties, om de strategie van onze klanten realiteit te maken. Bij Business Model Transformation (BMT) werken we samen met de klant, waardoor je het grootste deel van je tijd in een multidisciplinair Deloitte bij de klant zult werken.

This is how

 • eigenaar zijn van een specifiek eindrapport van begin tot eind;
 • uitvoeren van (data) analyses die inzicht geven voor de klant;
 • voorbereiden van materialen voor klant sessies;
 • organiseren en deelnemen aan workshops en meetings met klanten;
 • proactief voorstellen van nieuwe ideeën en verbeterpunten;
 • proactief vragen om feedback van jouw team lead en peers om jouw ontwikkeling te verbeteren.

(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland hebben we meer dan 1.500 consultants.

Jouw expertise deel je binnen de Operations Transformation offering in Amsterdam (de Edge), die bestaat uit specialisten binnen de Business Operations portfolio.

Business Operations

Of je hart nu ligt bij functionele of technische bekwaamheden, je gaat de nieuwste technologieën gebruiken om cliënten te ondersteunen bij de transformatie van hun technologieplatforms en bedrijfsvoering. Je werkt samen met de grootste organisaties van de wereld, je ondersteunt COO’s, CFO’s en CIO’s en hun teams bij het realiseren van hun ambities: zoals het verbeteren van financiële prestaties, het accelereren van ‘speed to market’ en het leveren van continue innovatie.

Operations Transformation

Je gebruikt jouw sectorspecifieke kennis in zowel gevestigde als opkomende markten om te adviseren over, ontwerpen, en implementeren van oplossingen die het werk van onze klanten zullen transformeren.

Business Model Transformation

Als Business Model Tranformation (Senior) Consultant help je organisaties met het realiseren van nieuwe groeimogelijkheden, reduceren van kosten, verbeteren van efficiëntie, en het proactief inspelen op  klantverwachtingen. Met onze brede expertise (in organisatie ontwerp, transformaties, strategische kosten reductie, vastgoed en locatie strategie), help je klanten met het vaststellen en uitvoeren van hun strategieBusiness Model Transformation biedt op maat gemaakte oplossingen, van strategie tot implementatie, waarbij ze kijkt naar de optimale inzet van beschikbare technologieën. Je zult organisaties helpen moderne technologieën te omarmen, om de organisatie te laten floreren in de huidige digitale wereld.

Daarnaast zul je als onderdeel van Operations Transformations, in samenwerking met (internationale) collega’s, je bezig houden met onder andere innovatie en constante (technologische) verbeteringen, bijvoorbeeld op het gebied van data analyse en robotics.

Onze werksfeer omschreven door Hanneke Brouwer (Business Lead – Business Model Tranformation:  “BMT bestaat uit een diverse groep van gedreven professionals, die zich bewust bezighoudt met haar eigen ontwikkeling, graag wil leren van elkaar en altijd openstaat om een ander te helpen. Je zult altijd iemand vinden om mee te praten!”

What we offer

 • naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst;
 • mooie doorgroeimogelijkheden. Elke 2 tot 3 jaar groei je, afhankelijk van je ambities en performance, door naar een nieuwe functie;
 • een ontwikkelprogramma, met actieve begeleiding van een coach waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • 26 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om per jaar 15 vakantiedagen bij te kopen;
 • een 32-40-urige werkweek;
 • de mogelijkheid om 1 keer per jaar een maand onbetaald verlof op te nemen;
 • een goede mobiliteitsregeling: keuze uit een leaseauto met een tankpas voor heel Europa of een cashoptie, een ov-jaarabonnement of een reiskostenvergoeding;
 • een laptop en een iPhone, die je ook privé mag gebruiken;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.

What you offer

Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe manieren te vinden om complexe problemen op te lossen. Je daagt jezelf continu uit en streeft er naar impact op je studie, werk en/of de maatschappij te maximaliseren. Verder heb je voor deze vacature:

 • een relevant Master diploma met uitstekende academische en middelbare school (VWO) cijfers;
 • sterke analytische vaardigheden en in staat om complexe ideeën en analyses effectief te communiceren;
 • uitstekende interpersoonlijke en communicatie vaardigheden, en in staat om effectief te werken in multidisciplinaire teams;
 • extra curriculaire activiteiten naast je studie, zoals een actieve (bestuur)functie in een studieverenging of een sport club;
 • open voor internationale projecten en ervaring met werken in een cultureel diverse omgeving;
 • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift; kennis van een extra vreemde taal is een pre.

Let’s make an Impact. Apply now!

Herken jij je in dit profiel? Je kan solliciteren door jouw CV, motivatie en cijferlijsten van VWO, Bachelor en Master (tot nu toe) te uploaden. Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

Vragen? Voor de antwoorden neem je contact op met Campus Recruiter Marlou Tuijl.

Apply Now