Junior Cybersecurityspecialist

Main Partners

Ben jij die creatieve denker met een goed ontwikkelde hacker-mindset. Haal jij, net als wij, je motivatie uit verschillende opdrachtgevers die je ondersteund op het gebied van cybersecurity. Dan is deze functie als junior cybersecurityspecialist jou op het lijf geschreven.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van een team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij een accountantsorganisatie met onze ambitie hoort een heldere kwaliteitsvisie; Vertrouwen door Kwaliteit. Deze visie loopt als een rode draad door onze gehele dienstverlening.

Als junior cybersecurity specialist houd je je bezig met uiteenlopende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. De ene dag voer je OSINT scan uit voor een goede doelen organisatie, de andere dag ben je een vulnerability onderzoek aan het uitvoeren bij een toonaangevende multinational. Je zal cybersecurity opdrachten in het begin uitvoeren op minder complexe omgevingen. Je zult Open Source Intelligence technieken en de skills ontwikkelen om zelfstandig OSINT onderzoeken uit te voeren en aan te vullen en verbeteren met je eigen tooling. Langzaam en in combinatie met een opleiding zal je klaargestoomd worden voor de complexere opdrachten en omgevingen.

Je komt te werken op een diverse informele en constant groeiende afdeling binnen IT Audit en Advisory. Ons team bestaat uit collega’s met verschillende achtergronden die altijd bereid zijn kennis te delen en elkaar aanmoedigen om eigen initiatieven te ontwikkelen. Wij geloven erin: the years at Mazars, are the years that count!

Mazars IT Audit & Assurance richt zich als expertisecluster van Mazars op het werkveld van IT governance, informatiebeveiliging en auditing. Cybersecurity is hier een integraal onderdeel van. Wij doen dat vanuit de perspectieven van strategie, besturing, organisatie en informatietechnologie. Onze visie is dat het beoordelen van ICT en informatiesystemen vanuit hun context dient plaats te vinden. Hierbij is de digitale technologie een wezenlijk onderdeel. Onze afdeling is sterk aan het groeien. Jouw rol als ‘white hat’ junior cybersecurityspecialist is vaak een eyeopener en doet er daadwerkelijk toe voor deze klanten. Kom jij onze groeiende afdeling versterken?

Wat bieden wij?
Mazars bied je de kans op een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het cybersecurity vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende studieregelingen met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij:

 • Marktconform salaris, mobiliteitsbudget
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen

Wie ben jij?
Er bestaat geen algemeen diploma of certificering voor creatieve denkers met een goed ontwikkelde hacker-mindset.

 • Je hebt tot 2 jaar relevante werkervaring en affiniteit op het gebied van cybersecurity met bijbehorende tools.
 • Schoolverlaters met een intrinsieke drive en passie om te willen bijdragen aan (cyber) security zijn ook welkom.
 • Mondeling en schriftelijk vaardig in zowel het Nederlands als het Engels
 • Affiniteit met OSINT
 • Ontwikkeling van eigen exploits en beveiligingsonderzoek.
 • Je kent de techniek achter websites en computernetwerken.
 • Affiniteit met ethisch hacken en security testing
 • Interesse in het ontwikkelen van software in verschillende talen om zelfstandig exploits en je eigen hacking tools op te zetten.
 • Je woonplaats maakt niet uit, als COVID-19 ons iets heeft geleerd is het dat werken tegenwoordig overal kan.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de button solliciteren op onze website! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Broekaart via 088 277 17 97.

Apply Now