Junior Management Consultant Executive Leadership & Change

Als Junior Management Consultant Executive Leadership & Change vertaal jij conceptuele modellen naar pragmatische interventies waarbij je rekening houdt met processen en mensen.

 

Junior Management Consultant Executive Leadership & Change

Capgemini Invent is het strategie en transformatiemerk van de Capgemini Groep. Door onze jarenlange ervaring met digitale vraagstukken en transformatie kunnen wij onze klanten snel helpen om toegevoegde waarde te creëren uit verandering en marktontwikkelingen. Wij zijn de snelst groeiende management consulting organisatie in Europa met meer dan 900 consultants in Nederland en Duitsland! Door deze groei zijn wij op zoek naar een Junior Management Consultant Executive Leadership & Change (ELC) binnen het People & Organization team van Capgemini Invent. Het People & Organization team bestaat uit een groep slimme en creatieve mensen die voor uiteenlopende strategische vraagstukken concrete oplossingen bedenkt en in de praktijk brengt, passend binnen de specifieke context van de klant. In deze functie richten de collega’s zich voornamelijk op leiderschaps- en teamontwikkeling en organisatieverandering.

 

Help ons met het maken van impact!

Als Junior Management Consultant Executive Leadership & Change vertaal jij conceptuele modellen naar pragmatische interventies waarbij je rekening houdt met processen en mensen. Je bedenkt op welke wijze wij stakeholders bij onze klanten kunnen beïnvloeden naar het gewenste gedrag. Je helpt bij het bepalen van complexe transformatie en verandertrajecten en je begeleidt individuen en teams zodat zij groeien in kennis en competenties. Je bereidt besluitvorming voor op verschillende niveaus om veranderingen te realiseren. Hierbij speelt het toepassen van digitale hulpmiddelen een belangrijke rol.

 

Pas jij bij ons team?

Nieuwsgierigheid en vindingrijkheid: Je brengt continue ideeën, discussies en tempo. Je ziet altijd een volgende mogelijkheid en hebt altijd een volgende vraag paraat.

 • Groot conceptueel denkvermogen: Je weet je weg te vinden in complexe materie en kan snel tot inzichten en conclusies komen.
 • Aanstekelijkheid: Je hebt een gedrevenheid die overslaat op de mensen om je heen.
 • De gave om enerverend te spreken: Je vertelt graag. Je kan op een indrukwekkende wijze je verhaal vertellen door abstracte en complexe concepten simpel en duidelijk te maken.
 • Een sterke mening: Je hebt een sterke mening die je onderbouwt met feiten en kan vertalen in concrete acties.
 • Fascinatie voor het vak: Je wilt je blijven verbeteren in en bijdragen aan de ontwikkeling van onze producten en diensten, met name op het gebied van leiderschap en verandering
 • Een ‘no matter what’-mentaliteit: Je doet er alles aan wat in jouw vermogen ligt, en nog een beetje, om doelen te bereiken.
 • Mensgerichtheid: Je bent geïnteresseerd in wat mensen en groepen bewegen, zowel jouw collega’s als klanten. Je vindt het leuk om om te gaan met ‘gedoe’.

 

Sluit jouw profiel bij ons aan?

 • WO werk- en denkniveau met een masteropleiding in bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Verandermangement, Psychologie, of Sociologie.
 • Eventueel al wat (internationale) werkervaring opgedaan na je studie (maximaal 2 jaar).
 • Sociale eigenschappen ontwikkeld naast je studie bij een vereniging, eigen bedrijf of als vrijwilliger.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlands als Engelse taal. Een extra taal is natuurlijk mooi meegenomen, bij voorkeur Duits.

 

Uiteraard zorgen wij voor de juiste voorwaarden

 • Een vast contract met salaris passend bij jouw functie en ervaring.
 • Een ruime mobiliteitsvergoeding die je zelf mag besteden aan bijvoorbeeld een leaseauto of OV-chipkaart.
 • 26 vakantiedagen per jaar met de optie om er extra dagen bij te kopen.
 • De mogelijkheid tot flexibel (thuis)werken.

 

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lieke Kleisterlee

Apply Now