UvA Brug Sefa

Junior Management Consultant Robotics & Artificial Intelligence

Jouw rol

Wil jij onze klanten helpen om de waarde te bepalen van het vervangen van handmatige processen door Robotics? Gaat jouw hart sneller kloppen van kunstmatige intelligentie? Vind jij het leuk om processen binnen de Business, strategie en IT te verbinden ? Dan liggen er voor jou prachtige kansen om ons jonge en ambitieuze Corporate Strategy team – bestaande uit de 3 focusgebieden Robotics & AI, Value Management en OPEX – te komen versterken!

In de functie van Junior Management Consultant Robotics & Artificial Intelligence help je organisaties met het implementeren van oplossingen op gebied van robotisering en kunstmatige intelligentie (AI). De vraagstukken zijn altijd actueel en urgent en hebben veelal een digitaal, innovatief of agile karakter. Je werkt bijvoorbeeld mee aan het automatiseren van de finance- en accountingafdeling met behulp van Robotic Procces Automation (RPA). Vanuit een strategisch perspectief adviseer je hoe deze technologieën binnen de klantorganisatie ingericht kunnen worden. Je begeleidt de klant tijdens het gehele proces, van analyse tot advies. Je ontwikkelt RPA pilots en ondersteunt bij het neerzetten van een Center of Excellence met componenten als ‘governance’ en ‘organization’. Je werkt samen met je Capgemini Consulting collega’s in multidisciplinaire teams voor (inter)nationale klanten.

Hoe ziet een werkweek als startend consultant binnen ons team eruit?

Na een intensieve periode bij Capgemini Consulting’s opleidingsprogramma ‘The Institute’, start je op een klantproject. Jouw rol zal in het begin vooral ondersteunend zijn aan het projectteam. Als junior management consultant help je met het faciliteren van workshops, waar samen met de klant processen geselecteerd worden die geschikt zijn voor RPA en/of AI. Daarnaast voer je pilots uit, waarbij je een software-robot ontwikkelt. Met de ervaring die je opdoet tijdens projecten, zul je merken dat je steeds meer vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om zelf werkpakketten op te pakken. Standaardtaken bestaan niet; geen project of vraagstuk is hetzelfde, dat houdt ons werk uitdagend en afwisselend.

Wat vragen we van je?

Capgemini Consulting is op zoek naar authentieke collega’s. Je bent analytisch en sociaal ijzersterk. Je hebt er plezier in om in wisselende teams samen met de klant te werken aan nieuwe oplossingen en vindt het daarbij leuk om internationale projecten te doen. Je vindt het een uitdaging om multidisciplinair een duurzame verandering te realiseren; zowel samen met de klant als samen met collega’s. Je springt in op de wensen van de klant, maar bent ook in staat hen mee te nemen op de reis die daarvoor nodig is. Initiatief, ondernemerschap en kennis van programmeren zijn voor jou belangrijke kwaliteiten.

Je hebt daarnaast:

 • Een afgeronde WO masteropleiding. Opleidingen die goed aansluiten zijn bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, (Business) Information Management, Engineering of een andere bèta studie;
 •  0-2 jaar werkervaring;
 •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; beheersing van de Duitse taal is een pre;
 •  Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en nieuwe, scherpe inzichten en oplossingen te genereren;
 •  Sterke presentatie en workshop vaardigheden;
 •  Aantoonbaar ambitie en bent proactief wat blijkt uit de nevenactiviteiten die je naast je studie ontplooid hebt bij bijvoorbeeld een bestuur of binnen (top)sport;
 •  Buitenlandervaring (stage, studie) is een pre;
 •  Kennis van relevante RPA en AI-tools is een pre;
 •  Ervaring met programmeren is een pre.
 •  De motivatiebrief dient in het Nederlands te worden geschreven. CV mag in zowel Nederlands als Engels worden aangeleverd.

Wat we jou bieden

Bij Capgemini Consulting wordt je gedrevenheid beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We staan bekend om onze op maat gemaakte groeipaden, onze individuele begeleiding en onze trainingen zowel on-the-job als op onze Capgemini University in Parijs. Bij Capgemini Consulting hechten we waarde aan proactiviteit en de vrijheid van het individu. Het consultancyvak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Tevens zal je de eerste 2 tot 3 maanden samen met alle young professionals uit Nederland en Duitsland ondergedompeld worden in de wereld van consultancy bij ons eigen “The Institute”. Klik op deze link voor meer informatie over “The Institute”.

Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Een marktconform salaris;
 •  Een bonusregeling op maat;
 •  Een naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding, bijvoorbeeld aan een leaseauto;
 •  Laptop en telefoonabonnement;
 •  Meerdere onkostenvergoedingen;
 •  26 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 •  Een premievrij pensioen.
 •  Voor meer informatie over Capgemini Consulting en het team Corporate Strategy kun je terecht op onze website.

Voor meer informatie over Capgemini Consulting en het team Corporate Strategy kun je terecht op onze website. Vragen over deze vacature? Neem contact op met Annelies Westerman (Recruiter) via annelies.westerman@capgemini.com of 06-15622643.

Apply Now