Junior marktonderzoeker kwantitatief bij leukste onderzoeksbureau van Amsterdam

Main sponsors

Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil je werken bij het leukste onderzoeksbureau van Amsterdam? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?
Je bent een scherpzinnige en gestructureerde denker. Je bent nieuwsgierig, leergierig, kritisch, nauwkeurig en goed met cijfers. Elk onderzoeksvraagstuk is voor jou een nieuwe uitdaging en een puzzel die jij zo slim mogelijk oplost.

Wat ga je doen?
Je gaat meteen met alle onderdelen van marktonderzoek aan de slag. Van het opstellen van een vragenlijst, hiervan een online versie programmeren tot aan data analyse met SPSS en uiteindelijk het rapporteren van de uitkomsten en inzichten. Al snel draai je mee op hele trajecten van A tot Z. Vervolgens krijg je ook eigen projecten waar jij zelf verantwoordelijk voor bent.

We doen al onze onderzoeken natuurlijk met een doel. En dat is het helpen van onze opdrachtgevers aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Het verdiepen in de markt van opdrachtgevers, het achterhalen van zijn vraag en onderzoeksresultaten vertalen naar klantinzichten zijn dan ook belangrijke onderdelen van het werk.

Wat vragen we van je?

  • een afgeronde WO master, bij voorkeur in een Economische richting (oa Economie, Bedrijfskunde, Economische Psychologie) of Product/Interaction design met statistiek, methodologie/(markt)onderzoek en marketing als vakken;
  • kennis van en ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden en –technieken;
  • kennis van en ervaring met SPSS, Office (Excel, PowerPoint, Word), bij voorkeur kan je ook overweg met html;
  • een goed analytisch en cijfermatig inzicht;
  • een commerciële instelling, klantgericht, proactief, dienstverlenend;
  • een ondernemende instelling, daadkracht en hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • flexibiliteit, goed kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden als de situatie daar om vraagt;
  • stressbestendigheid;
  • goede schriftelijke, mondelinge en sociale communicatievaardigheden;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Je krijgt een jaarcontract voor 36-38 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid verlengen we het contract. En verder natuurlijk een marktconform salaris, vakantiegeld, ruime pensioenregeling, vakantiedagen en een bonusregeling.

Daarnaast bieden we een leuke en informele werkplek aan ’t IJ in een oude graansilo. Een plek in een jong team, gedreven om zich gezamenlijk in te zetten voor de klant. We bieden je volop mogelijkheden en ruimte om de beste te worden in je vakgebied. Je krijgt van ons veel training on the job, we geven interne workshops en trainingen (onze Rockies Academies) en je krijgt de ruimte om extern opleidingen trainingen te volgen.

Meer informatie over ons vind je op www.ruigroknetpanel.nl of neem meteen contact op met Barbara Tan, barbara@ruigroknetpanel.nl / 020-7820403

Apply Now