Junior Specialist Employee Benefits

Main sponsors

Heb jij net je hbo opleiding in de juridische of economische richting afgerond en sta jij in de startblokken van je carrière? Als Junior Specialist Employee Benefits word je opgeleid om risico’s van onze zakelijke klanten op het gebied van zorg en inkomen te beoordelen en ze daarover te adviseren. Zie jij jezelf deze functie vervullen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Junior Specialist Employee Benefits houd je je voornamelijk bezig met het beoordelen en onderbrengen van risico’s op het gebied van zorg, inkomen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het adviseren van klanten hieromtrent. Het analyseren en beheren van de verzekeringsportefeuille van klanten behoort ook tot een van jouw hoofdtaken. Je bent geïnteresseerd in het adviseren en toetsen van arbeidsvoorwaardelijke toezeggingen van werkgevers. Je adviseert onze zakelijke klanten onder andere over collectieve ziektekostenverzekeringen en hoe zij vorm kunnen geven aan duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. Daarnaast draag je zorg voor de offertes, de dekkingsbevestigingen en andere documenten. Verder krijg je de ruimte om je te ontwikkelen tot Specialist Employee Benefits.

Jouw kwaliteiten

Jij bent een klantgerichte, leergierige en initiatiefrijke starter. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en kan goed onderhandelen. Verder ben je accuraat en nauwkeurig.

Jouw toekomst

Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een eerlijke kans, dus het begint bij jou!

Het begint bij jou
Ben jij de Junior Specialist Employee Benefits die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en een korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker, via 06 287 909 92. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Apply Now