HR Intern

Main Partners

Bijdragen aan meer diversiteit? Voeg daad bij woord en kom stage lopen bij Lalaland.

Wij zoeken een HR-stagiair die evaring wil opdoen in alle facetten van het HR-vak bij een start-up organisatie. Oftewel, alle ins en outs van recruitment, de personeelsadministratie, het performance management en alles wat komt kijken bij de verdere ontwikkeling van onze organisatie en cultuur. Je gaat een belangrijke rol spelen in ons team en bijdragen aan het verwezelijken van onze HR-doelstellingen en foundations.

De stage

Vergelijk jezelf met een Zwitsers zakmes, zeer gewaardeerd en overal een oplossing voor. Naast de diverse HR-werkzaamheden hou jij je bezig met de kantoor- en HR-administratie, varierend van performance management tot de voorraadadministratie. Je bent betrokken bij recruitment in de werving en de selectie, van opstellen van de vacature tot het maken van het contract zogezegd. Ook op het gebied van onboarding, ontwikkeling, verzuim en alle andere HR-aspecten zijn we aan het bouwen en krijg jij je aandeel in deze groei. Daarnaast ben je ook deels de gangmaker door te helpen bij het organiseren van bedrijfsevenementen zoals; teamvergaderingen, Toastie Tuesdays en hackathons. En heb jij een goed idee? Bring it on!

Het profiel

Wij zoeken de juiste persoon voor Lalaland. Oftewel, een creatieve probleemoplosser met een sterk organisatorisch vermogen die met iedereen en op alle niveaus goed kan communiceren en verbinden. Daarnaast vinden we vindingrijkheid, enthousiasme en een positieve mindset belangrijk.

Ook volg je momenteel een Bachelor- of Masteropleiding in de richting van Human Resource Management, Hotelmanagement, Psychologie en/of een vergelijkbare studie in Nederland. Verder is het belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal vloeiend spreekt en schrijft.

Ons aanbod

Bij Lalaland krijg je de kans om je volle potentieel te laten zien en je competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen en wellicht zelfs nieuwe te ontdekken. Wij bieden een inspirerende en innovatieve start-up omgeving en zijn altijd in ontwikkeling, dat geldt voor onze mensen en ook voor onze business. Wij zijn in die zin echte pioniers en hebben de ambitie om de online-shopping ervaring radicaal te veranderen, waarbij we elke uitdaging als een kans zien. We staan aan de frontlinie van iets groots en daar kan jij onderdeel van uit maken! Daarnaast bieden we je ook gewoon veel fun, samen met een leuk en divers team van collega┬┤s.

Ook belangrijk om te weten; we bieden een goede stagevergoeding en indien van toepassing een tegemoetkoming in de reiskosten. Daarnaast een uitdagende stageplek en indien van toepassing een mooie afstudeeropdracht die we in samenspraak vormgeven. Ook de Tosti Tuesdays, voetbaltafel, hackathons, vrijdagmiddagborrels en alle andere evenementen horen bij deze stagedeal, net als zoveel koffie en/of thee als je maar wil!

Over Lalaland

We bieden je de kans om deel uit te maken van een divers en multidisciplinair team. Wij bouwen samen aan een revolutie in E-commerce door het bouwen van data gedreven AI-oplossingen, oftewel Lalaland vervangt de modellen van vlees en bloed door digitale (niet bestaande) fotomodellen voor webshops. Zo zorgen wij voor meer diversiteit in de fashionwereld!

Wij zijn een werkgever met gelijke kansen en hebben diversiteit ook hoog in het vaandel staan voor onze eigen organisatie. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Vragen?

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met hr@lalaland.ai.

Apply Now