Medewerker Student Information Desk

Main Partners

Lijkt het jou leuk om studenten te woord te staan en te helpen bij allerlei vragen? En vind je het interessant om een kijkje te krijgen in de keuken van de Universiteit? Wij zijn voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam op zoek naar een medewerker die 32 tot 38 uur per week aan de slag gaat bij het Student Information team!

Waar kom jij te werken?
Jij zal aan de slag gaan bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, die is gevestigd op de Roeterseiland Campus van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Naast het daadwerkelijk geven van onderwijs, verzorgt de Faculteit ook alle organisatorische werkzaamheden die hierbij komen kijken. En daar hoort natuurlijk ook het helpen van studenten bij, die vragen hebben over alle zaken rondom dat onderwijs. Dit wordt gedaan door het team Student Information, waar jij deel van zal gaan uitmaken!

Het team Student Information is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en dienstverlening aan studenten van de faculteit Economie en Bedrijfskunde. Voor studenten staan zij bekend als de onderwijsbalie. Ook behandelen zij verzoeken van studenten voor bijvoorbeeld het volgen van een minor en aanvragen voor verschillende officiële documenten. Het is een enthousiast en leuk team dat zich inzet voor de student.

Wat ga jij doen?
Je coördineert en behandelt allerlei administratieve verzoeken en aanvragen. Je werkt hierin nauw samen met de onderwijsbalie, waarbij jij voornamelijk de schriftelijke- en dossiertaken op zal pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van cijferlijsten voor studenten, maar ook aan het beoordelen van minoraanmeldingen én het communiceren richting de studenten hierover.

Verder behoort onder andere tot jouw taken:

  • Maken van afstudeerverklaringen en andere verklaringen, zoals verklaringen over aanwezigheid en minoren;
  • Afhandelen van vakaanmeldverzoeken;
  • Ondersteunen van communicatiemedewerkers van het team met versturen van verschillende mailings;
  • Ondersteunen van het balieteam.

En naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent minstens vier dagen per week beschikbaar tot en met december 2022 én hebt er natuurlijk zin in om met bovenstaande taken aan de slag te gaan! Mocht je verdere ambities hebben binnen de UvA, geef dat vooral aan bij je sollicitatie, want deze functie is een perfecte springplank! Daarnaast heb jij in juni, juli en augustus geen lange vakanties gepland staan.

Verder ben jij:

  • Secuur en werkt zelfstandig;
  • Goed in prioriteiten stellen;
  • Stressbestendig (relaxed);
  • Zeer communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Periode & Salaris
Jij kan per direct aan de slag als medewerker Team Student Information voor 32 tot 38 uur per week tot en met december. De functie valt in schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten, wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €15,19 Dit uurloon kan oplopen tot €19,07 afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring. Hier bovenop komen nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Interesse?
Solliciteer dan direct via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden.

Apply Now