Meeloopstage Audit

Main Partners

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Assurance, (Tech) Consultancy, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Van kleine bedrijven tot ‘s werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen EY Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

 • Tijdens een meeloopstage bij EY draai je als teamlid mee in onze controleteams en krijg je inzicht in het werk van een accountant.
 • Je krijgt de mogelijkheid om audit teams in verschillende sectoren tijdens de interim-periode en/of de jaareindecontrole te ondersteunen.
 • Je gaat aan de slag binnen een jong, enthousiast en informeel team waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter.
 • Jouw werkzaamheden variëren van het opstellen van procesbeschrijvingen en het controleren van interne beheersmaatregelen, tot het controleren van balansposten tijdens de jaarrekeningcontrole.
 • Je maakt kennis met de data-analyse tools welke EY tijdens het uitvoeren van de controlewerkzaamheden gebruikt om tot nieuwe inzichten te komen.
 • Je krijgt tijdens jouw stage persoonlijke begeleiding van ervaren collega’s uit de praktijk.

Responsibilities, Qualifications, Certifications – Internal

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je zit in je tweede of derde jaar van je studie.
 • Je bent bezig met een HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde of je hebt een aantoonbare affiniteit met Accountancy.
 • Je bent analytisch, ambitieus en zorgvuldig en vindt het afleveren van kwalitatief goed werk vanzelfsprekend.
 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.
 • Je vindt het leuk om in diverse teams te werken.

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving
We bieden je een stimulerende werkplek en een divers pakket aan werkzaamheden bij onze klanten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van onze accountants en maak je kennis met onze professionele, maar informele cultuur. Aanvullend bieden we je:

 • Een mentor die je begeleidt tijdens jouw stage en klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden, zowel vakinhoudelijk als over EY.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten die op kantoor worden georganiseerd, zoals: Young EY, vrijdagmiddagborrels, sportevenementen en stagiaire uitjes.
 • De kans om praktijkervaring op te doen en jouw netwerk binnen EY te verbreden, om je zo voor te bereiden voor een eventuele startersfunctie.

Word onderdeel van ons highest performing team!
Heb je vragen, neem dan contact op met Mila Nauta via +31 (0) 6 29083459 of via email mila.nauta@nl.ey.com

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.
Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.
Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde recruiter.

Apply Now