UvA Brug Sefa

Meewerkstage Corporate Finance – Life Sciences & Healthcare

Wat ga je bij ons doen?

Als meewerk stagiair Corporate Finance werk je nauw samen met onze werknemers aan het voorbereiden van pitches om nieuwe mandaten binnen te halen en de executie van lopende projecten en transacties. Gedurende de drie maanden als stagiair opereer je als een volwaardig teamlid en ben je actief betrokken bij besprekingen en strategiediscussies.

Tot de typerende werkzaamheden van een meewerk stagiair behoren onder andere het:

  • Verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktinformatie;
  • Opstellen van presentaties aan klanten en/of andere adviseurs; en
  • Uitvoeren van gedetailleerde waarderings- en financiële analyses.

Wil jij samenwerken met ondernemende, ambitieuze collega’s aan de voorbereiding van executie van transacties? Dan is deze positie iets voor jou!

Herken jij je in ons profiel?

Wij zoeken naar kandidaten met affiniteit met financiële markten en het maken van (financiële) analyses. Je beschikt over excellente analytische en communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Je hebt commercieel inzicht, bent pro-actief, ziet mogelijkheden en durft initiatief te nemen. Daarnaast heb je een voorkeur voor projectmatig werk, je deinst niet terug voor deadlines en pakt kansen op. Ben jij resultaatgericht en gedreven, denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aan gaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase of afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in economische, financiële, of technische richting;
  • Aantoonbare affiniteit met de financiële wereld;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Extra curriculaire activiteiten; en
  • Sterke communicatieve vaardigheden.

Onze organisatie

Kempen & Co is een vooraanstaande zakenbank met internationale activiteiten op het gebied van corporate finance, kapitaalmarkttransacties, effectenbemiddeling, vermogensbeheer en private equity. Onze klanten bestaan onder meer uit publieke en private ondernemingen, institutionele investeerders en financiële instellingen.

Kempen & Co streeft ernaar om beter te zijn dan andere financiële dienstverleners op een internationaal niveau. We zijn – binnen onze gefocuste groep van disciplines – een speler van wereldklasse en zijn gefocust op het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Kempen & Co is een bank voor veeleisende klanten en onze visie staat dan ook in het teken van klantverwachtingen waarmaken – maar liever nog overtreffen. We streven ernaar synoniem te staan voor topkwaliteit, passie, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Onze ondernemende spirit stelt ons in staat om toptalent aan te trekken, te boeien en te behouden.

Kempen & Co Corporate Finance

Kempen & Co Corporate Finance focust zich binnen Europa op fusies en overnames, kapitaalmarkttransacties en debt advisory services in de sectoren Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Financial Institutions & FinTech, evenals voor Benelux corporates. Onze specialistische markt- en industriekennis stellen onze professionals in staat om op topniveau financieel advise te geven aan onze international klantengroep van onder meer ondernemingen, private equity fondsen, family offices, management teams, (groot)aandeelhouders, institutionele beleggers en (semi-)overheidsinstellingen.

Wat bieden we je?

Kempen & Co Corporate Finance biedt getalenteerde, ambitieuze kandidaten exact de uitdaging waar zij naar op zoek zijn. Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door een persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat jij goede kansen krijgt om het verschil te maken. Kempen & Co is gericht op mensen; wij investeren in onze professionals. Dat begint bij onze stagiairs.

 

Apply Now