Meewerkstage Investment Banking Commerzbank in Parijs

Meewerkstage Investment Banking Commerzbank in Parijs 

Commerzbank in Parijs zoekt een gemotiveerde medewerker met passie voor de financiële markten om gedurende 6 maanden de afdeling beursgenoteerde beleggingsproducten te versterken. De stage start in september 2019. 

Over Commerzbank

Commerzbank is één van de grootste aanbieders van beursgenoteerde beleggingsproducten in Europa, denk hierbij aan investeringsproducten zoals Rendement-, Bonus-, Discount-, Twin Win- en Garantie certificaten en hefboomproducten zoals Warrants, Turbo’s en Factors. 

Over de stage 

Je geeft ondersteuning aan het team met onder andere het uitgeven van nieuwe beursproducten, verschillende marketingactiviteiten, market surveillance en klantencontacten, en dit voor de Nederlandse en Belgische markt. 

Je start met een on-the-job training waarbij de verantwoordelijkheden stap voor stap toenemen met als doel op termijn alle facetten van de salesactiviteiten te kunnen opnemen. Op deze manier krijg je een unieke kans om alle aspecten van de werking van een derivatenafdeling te leren kennen. 

Wat bieden wij? 

Een stage opdracht mét verantwoordelijkheid in de handelszaal van Commerzbank in het centrum van Parijs. Wij bieden een goede stagevergoeding (1300 euro bruto per maand + maaltijdcheques) en eventueel doorgroeimogelijkheden. 

Wij zoeken iemand die: 

– Perfect Nederlandstalig is en goed in Engels; Frans is een pluspunt – Goed onder stress kan werken – Geen 9 tot 5 instelling heeft – Goede kennis heeft van financiële producten en markten – Goed kan werken met MS office en Excel – Zeer serieus, gemotiveerd en internationaal ingesteld is 

Wanneer en hoe?

Je stage duurt 6 maanden en begint in september 2019. Gedurende deze stageperiode moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling, die een stage overeenkomst kan ondertekenen. 

Interesse? 

Stuur dan je CV met motivatie in het Engels naar: productinformatie@commerzbank.com Bezoek zeker ook onze website www.beurs.commerzbank.com 

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op ons gratis telefoonnummer: 0800 265 9000 (NL) of 0800 300 88 (BE). 

Apply Now