UvA Brug Sefa

Ormit management traineeship

Je hebt een academische opleiding (Bedrijfskundig, economisch, technisch, finance of IT) en je weet dat je meer wilt dan alleen een inhoudelijke carrière. Maar welke organisatie en functie passen bij jou? En wat moet jij, naast de kennis die je al hebt, ontwikkelen om een goede manager te worden?

Moeilijke vragen waar je misschien niet direct een antwoord op weet.

Dat hoeft ook niet.

Daar kan ORMIT je bij helpen.

 Wat houdt het traineeship in?

Het zogenaamde Multicompany programma, wat inhoudt dat je opdrachten doet bij verschillende organisaties, is een uniek en zeer succesvol traineeship. Centraal in het traineeship staat de ontwikkeling van management en persoonlijk leiderschap. Dit betekent dat je concreet aan de slag gaat met bovenstaande vragen en de ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap.

Het traineeship bestaat uit verschillende onderdelen. Een belangrijk onderdeel wordt gevormd door de uitvoeren van projecten bij verschillende top organisaties uit het participanten netwerk van ORMIT, denk aan Philips, War Child, Ziggo, ASML, Shell, GVB en Rabobank. Door de afwisseling van organisatieculturen en opdrachten kun je niet alleen in verschillende keukens kijken, maar groei je snel en leer je in korte tijd veel over jezelf.

Naast deze projecten volg je een intensief trainings- en opleidingsprogramma, wordt je gecoacht op je opdrachten, ga je actief aan de slag met loopbaancoaching en heb je periodiek intervisie met collega trainees. Daarnaast krijg je, waar nodig, extra inhoudelijke ondersteuning voor je projecten.

Dit alles maakt dat je een steile leercurve doorloopt en dat je wordt klaargestoomd voor een stevige managementfunctie. Naast dit programma biedt ORMIT jou goede arbeidsvoorwaarden en vooral een dynamische en zeer plezierige werkomgeving. Voorbeelden van opdrachten en ervaringen van trainees vind je op onze website www.ormit.nl.

Wie zoeken we?

Voor dit programma zoeken wij kandidaten met een afgeronde WO-opleiding, voorkeur bedrijfskunde, economie, finance, IT of technisch. Daarnaast heb je maximaal 2 jaar werkervaring en interessante curriculaire activiteiten. Herken je jezelf hier in? Solliciteer dan nu!

 

Apply Now