Stagiair Data Scientist

Main Partners

Machine learning, gedragspatronen van de klant, predictive modelling en data science. Dit zijn een aantal van de kernwoorden van de stageopdracht bij het Strategie, Pricing en Data team van OHRA, waar je gaat werken aan een opdracht om nog meer inzicht te krijgen in de klant en zijn/haar gedrag.

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft WO € 600,- bruto op basis van een 36-urige werkweek.

Jouw impact als stagiair Data Scientist bij NN
Binnen het Strategie, Pricing en Data team van OHRA zul je een specifieke opdracht oppakken op het gebied van predictive modelling en marketing. We zijn continu bezig om onze modellen te verbeteren. Zo ook onze churn (ofwel uitstroom) modellen. In deze opdracht ga jij specifiek onderzoeken in hoeverre de verandering in gedragspatronen van de klant een voorspeller is voor uitstroom. Om welke veranderingen gaat het dan? En in hoeverre verbeteren we onze voorspellingen van uitstroom hiermee?

Wat je gaat doen

  • Data exploratie: je gaat in de data op zoek naar gedragspatronen. Bijvoorbeeld als het gaat om het contact wat de klant met OHRA heeft
  • Data duiding: je gaat in gesprek met verschillende OHRA collega’s om de data te leren begrijpen. Hoe kwam deze tot stand? En wat zijn eventuele valkuilen en eigenaardigheden?
  • Feature engineering: op basis van je bevindingen maak je nieuwe features, die gebruikt kunnen worden in de uitstroommodellen
  • Machine Learning modellering: je onderzoekt in hoeverre de nieuwe features bijdragen aan het verbeteren van de churn modellen en verbeterd de bestaande modellen hiermee

Met wie je werkt
Je loopt je stage in het team Strategie, Pricing en Data van OHRA. Hier werken zowel actuarissen aan de prijs van onze producten, als Data Scientists en Data analisten aan modellering, AI toepassingen en klantinzichten. We zijn een compact team van 7 + teamleider, waardoor we nauw samenwerken met elkaar. Er is altijd tijd voor een geintje, maar er wordt ook hard gewerkt. Het team heeft passie voor waar we mee bezig zijn en de drive om continu te verbeteren en nieuwe toepassingen te zoeken.

Wat je meebrengt

  • Je doet een WO opleiding op het gebied van Data Science/Data analytics
  • Je hebt al wat ervaring met SQL en Python (of R)
  • Je hebt in je opleiding ervaring opgedaan met data preparatie en Machine learning
  • Je houdt ervan om in een complex analyse vraagstuk te duiken
  • Je durft initiatief te tonen en kunt goed zelfstandig aan een project werken

Vanwege Covid-19 werken OHRA collega’s nog grotendeels vanuit huis en bereiden we ons voor op de combinatie van thuis (of elders) en op kantoor werken. De officiële standplaats voor deze functie is Arnhem.

Word jij onze nieuwe stagiair?
Ben jij enthousiast over deze stageplaats en denk je dat je goed past in het team en bij OHRA? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij OHRA.

Solliciteer direct!
Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.

Apply Now