Stagiair(e) Finance & Control

Main Partners

Stagiair(e) Finance & Control

Ben je op zoek naar een uitdagende meeloop of afstudeerstage in de financiële dienstverlening? Zit je in jouw derde of vierde jaar van jouw opleiding en wil je jouw theoretische kennis in de praktijk brengen bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan snel verder!

Wat verwachten we van je?

  • Je bent 3e of 4e-jaars Finance & Control student
  • Je bent communicatief, sociaal vaardig en proactief
  • Je bent uitstekend in het Nederlands en goed in het Engels
  • Je bent nieuwsgierig en wil graag leren

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een breed takenpakket met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling.
  • Je wordt onderdeel van een team dat goed op elkaar is ingespeeld Ruimte voor jouw stageopdracht(en)
  • De beste, gezonde lunches, veel fun en interessante vraagstukken
  • Een stagevergoeding van € 250,- per maand bij een MBO stage, € 350,- bij een HBO stage en € 400,- bij een WO stage o.b.v. 40 uur
  • In beweging blijven met het ASR Vitality programma en Meijers in vorm Leuke, diverse collega’s
  • Mogelijkheid tot hybride werken

Jouw functie
Binnen Meijers ligt een schat aan informatie op je te wachten. Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Binnen de Finance afdeling houd jij je bezig met twee vraagstukken waarin je nauw samenwerkt met jouw collega’s van de afdelingen IT, accountmanagement, commerciële binnendienst en schade. Je maakt processen inzichtelijk en stelt vervolgens samen met de betrokken afdelingen een plan op ter verbetering van het huidige proces. Samen met je begeleiders bepaal je de grenzen van je stageopdracht of afstudeeronderzoek en maak je een goede verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk. Je staat er niet alleen voor. Je krijgt alle coaching die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en Meijers tevreden zijn met het eindresultaat.

Jouw kwaliteiten
Je bent accuraat, weet van aanpakken en bent zowel service- als oplossingsgericht. Je bent een teamplayer, leergierig en resultaatgericht. Je legt makkelijk contact en laat je niet snel uit het veld slaan.

Jouw toekomst
Wij zijn een onafhankelijke makelaar in assurantiën sinds 1973 met ruim 300 medewerkers. Meijers is een familiebedrijf, dat vóel je als je binnenstapt. Ambitieus, wendbaar en laagdrempelig. We vinden werken aan je eigen toekomst belangrijk. Daarom krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. We begeleiden profit en non-profit klanten bij hun risico’s en verzekeringen. Denk aan grote Internationale organisaties of bedrijven waar Holland trots op is. Dan gaat het over schepen die overdwars liggen in het Suezkanaal, giraffen in dierentuinen over de hele wereld, tot urban bars en clubs.

Het begint bij jou
Ben jij de stagiair die het verschil gaat maken bij Meijers? Solliciteer dan via onderstaande online sollicitatie formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Juliette Balstus, via 06 343 903 76. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon
Juliette Baltus
0634390376
j.baltus@meijers.nl
HR Medewerker

Apply Now