UvA Brug Sefa

Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals & Executives

Voor de afdeling Business Professionals & Executives zijn wij op zoek naar een meewerk stagiair(e). Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Je handelt (financieel-) administratieve zaken van cliënten af en legt ze accuraat vast;
 • Je bereidt individuele afspraken van de private bankers voor door gegevens te verzamelen en diverse analyses te maken;
 • Ondersteuning bij het organiseren van diverse projecten, evenementen en commerciële acties;
 • Je signaleert behoeftes bij cliënten en legt deze aan de private banker voor;
 • Je signaleert mogelijke verbeteringen in de cliëntprocessen binnen de afdeling.

Naast de reguliere kantoren heeft Van Lanschot een centraal team voor Business Professionals en Executives. Ons team richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk: partners van de grote internationale accountants- en advocatenkantoren en bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen. Deze interessante doelgroep heeft te maken met unieke financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk, waar wij als team in gespecialiseerd zijn. Op onze afdeling werken circa 20 medewerkers, bestaande uit Private Bankers, Relatiemanagers, Beleggingsadviseurs en diverse specialisten.  Wij zijn gevestigd aan de Apollolaan in Amsterdam-Zuid. Zie https://www.vanlanschot.nl/bpe voor meer informatie over ons team.

Herken jij je in ons profiel?

 • Je bent een 3e/4e jaars WO/HBO student;
 • Iemand die werkervaring wil opdoen d.m.v. een meewerkstage;
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar voor een full-time (40 uur) meewerkstage vanaf augustus/september;
 • Afwachten is niets voor jou: je ontplooit initiatieven, op pro-actieve wijze;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed;
 • Je werkt accuraat en kwaliteitsgericht;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je werkt klant- en servicegericht en kunt omgaan met details.

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.
We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

Wat bieden we jou?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

 

Apply Now