UvA Brug Sefa

Stagiair(e) Private Office, Client Management

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor de afdeling Van Lanschot Private Office zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage. De focus binnen Private Office ligt op vermogende particulieren en ondernemers met een vermogen vanaf 10 miljoen euro. Het team bestaat uit ervaren specialisten en werkt nauw samen met het institutionele bedrijf en Kempen.

Het team is verantwoordelijk voor het contact met cliënten en prospects. Periodiek, of wanneer omstandigheden erom vragen, wordt met deze cliënten en prospects gesproken. Het team coördineert hiervoor de voorbereidingen waarbij specifieke klantvragen, portefeuilleresultaten, het actuele beleggingsbeleid en onze visie op de beleggingenomgeving veelvuldig aan bod komen. Je maakt kennis met diverse facetten van Private Banking zoals de constructie van beleggingsportefeuilles, onze macro-economische visie en de omgang met grootvermogende particulieren.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

  • Je volgt of bent in bezit van een commerciële, economische of financiële HBO- of WO-opleiding
  • Je hebt affiniteit met Private Banking en bent commercieel ingesteld;
  • Je werkt doelgericht en kan omgaan met deadlines
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Bent beleggingsinhoudelijk en (macro-) economisch goed onderlegd
  • Kennis van Microsoft office en Bloomberg is een pré

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

 

Apply Now