Student-Assistent Student Information

Main Partners

Wil jij naast jouw studie graag andere studenten helpen met allerlei vragen? En heb je daar 16 tot 19 uur per week de tijd voor, in ieder geval voor de komende anderhalf jaar? Kom dan werken bij het Student Information team van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde!

Wat ga jij doen?
Het team Student Information is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en dienstverlening aan studenten van de faculteit Economie en Bedrijfskunde. Voor studenten staan zij bekend als de onderwijsbalie. Het is een enthousiast en leuk team dat zich inzet voor de student.

Tot jouw werkzaamheden behoort:

  • Beantwoorden van vragen en verzoeken van studenten via balie, telefoon en digitaal over vakaanmelding, diplomering en andere onderwijsgerelateerde zaken;
  • Meedenken over de informatievoorziening aan onze studenten;
  • Signaleren van mogelijkheden en aandragen van oplossingen voor het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en meewerken aan projecten die hieruit voortkomen;
  • Samenwerken met andere afdelingen binnen Economie en Bedrijfskunde en de UvA, zoals het Admissions en Exchange office, de studieadviseurs en de centrale UvA afdelingen.

En aan welk profiel voldoe jij?
Je bent dienstverlenend ingesteld en vindt het leuk om anderen te helpen. Ook vind je het leuk om na te denken over hoe je een boodschap goed overbrengt aan je collega-studenten. Je hebt een professionele werkhouding, bent flexibel en stressbestendig, leert snel en kan goed in een team werken. Je werkt accuraat en weet goed je weg te vinden in een complexe omgeving.

Omdat het een student-assistent functie betreft én er veel wordt geinvesteerd in jouw inwerktraject, zijn er nog een paar voorwaarden verbonden aan deze bijbaan:

  • Je bent bachelorstudent aan de UvA en hebt minimaal 120 EC behaald of bent masterstudent;
  • Je bent nog minimaal een 1,5 jaar ingeschreven als student;
  • Je bent minimaal 6 dagdelen (ochtend of middag) per week beschikbaar waarvan je 4-5 dagdelen werkt (gelijk aan 16-19 uur per week). Dit voor een flexibele inrichting van het rooster van de balie die van 9:00 tot 17:00 open is.
  • Je hebt geen lange vakanties gepland in de maanden juni, juli en augustus;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Periode & Salaris
Jij kan per direct aan de slag als Student-Assistent voor 16 tot 19 uur per week en een periode van in eerste instantie tot en met augustus 2023. De functie valt in de Student-Assistentschaal van de cao Nederlandse Universiteiten, wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €15,19 als bachelorstudent. Dit uurloon kan oplopen tot €16,51 als jij masterstudent bent. Daar bovenop komen ook nog eens 22% aan reserveringen, omdat je op uitzendbasis via StudiJob werkt. Niet verkeerd dus!

Tevens kan je kosteloos meedoen aan leuke workshops en trainingen via StudiJob én bieden we je de kans om samen je CV vorm te geven richting een volgende stap. Ook kunnen wij altijd met je meedenken over vervolgstappen voor ná je studie, of voor een andere opdracht als jouw huidige stopt!

Solliciteren
Lijkt dit jou wat, of wil je graag nog even verder praten over alle mogelijkheden? Solliciteer dan heel makkelijk via de knop of deze pagina, of neem contact op met Sebastiaan via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden.

Apply Now