Studentassistent Student Information

Main sponsors

 Ben je nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen van een universiteit aan toe gaat en vind je het leuk om je medestudenten te informeren en op weg te helpen? Het Education Service Centre zoekt een enthousiaste en actieve student voor de volgende functie:

Studentassistent bij team Student Information voor 16-19 uur per week

 Het Education Service Centre van Economie en Bedrijfskunde ondersteunt docenten en studenten bij het geven en volgen van onderwijs. Het team Student Information is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en dienstverlening aan studenten. De balie speelt hier een belangrijke rol in en wordt bemand door een team van o.a. 5 studentassistenten. 

Verantwoordelijkheden 

  • Beantwoorden van vragen en verzoeken van studenten en docenten via balie, telefoon en digitaal over vakaanmelding, diplomering en andere onderwijsgerelateerde zaken; 
  • Meewerken aan de informatievoorziening aan onze studenten, via de studentenwebsite en e-mail; 
  • Signaleren van mogelijkheden en aandragen van oplossingen voor het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en meewerken aan projecten die hieruit voortkomen; 
  • Samenwerken met andere afdelingen binnen Economie en Bedrijfskunde en de UvA, zoals het Admissions en Exchange office, de studieadviseurs en de centrale UvA afdelingen. 

Profiel: je bent dienstverlenend ingesteld en vindt het leuk om anderen te helpen. Ook vind je het leuk om na te denken over hoe je een boodschap goed overbrengt aan je collega-studenten. Je hebt een professionele werkhouding, bent flexibel en stressbestendig, leert snel en kan goed in een team werken. Je werkt accuraat en weet goed je weg te vinden in een complexe omgeving. 

Voorwaarden 

  • Je bent bachelorstudent aan de UvA en hebt minimaal 120 EC behaald of bent masterstudent (studenten aan UvA Economie en Bedrijfskunde genieten de voorkeur); 
  • Je beschikt over relevante werkervaring; 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend; 
  • Je bent nog minimaal een 1 jaar ingeschreven als student en minimaal 6 dagdelen (ochtend of middag) per week beschikbaar waarvan je 4-5 dagdelen werkt (gelijk aan 16-19 uur per week). Dit voor een flexibele inrichting van het rooster van de balie die van 9:00 tot 17:00 open is. 

Het salaris is conform de CAO van de Nederlandse universiteiten. 

Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatie + CV naar Rosa Maljaars (r.maljaars@uva.nl, hoofd van het team Student Information). 

Apply Now