UvA Brug Sefa

Uitdagende meewerkstage GRID TRAnSFER - TradeStore teams - Amsterdam

Zoek jij een uitdagende stage, heb je kennis van financiële producten/markten en een affiniteit met IT? Dan zoeken de TradeStore teams jou! In een dynamische omgeving ga jij met gezellige en gedreven teams aan de slag. Je werkt aan diverse projecten en combineert business/regelgeving/IT om het transaction reporting process te optimaliseren.

Je werk

We zoeken een enthousiaste stagiair met een can-do mentality, die het team helpt bij alle voorkomende analyses en proces verbeteringen. Je werkt samen met collega’s uit verschillende teams uit verschillende culturen waardoor je werkzaamheden zeer divers zijn en je de internationale wereld van financiële markten leert kennen. Hierbij kun je denken aan een control framework maken, business analyses uitvoeren en process verbetering. Je werkt volgens de Agile-Scrum way of working.

Je werkomgeving

De grote diversiteit aan werkzaamheden stelt jou in staat om snel een volledig beeld, kennis en netwerk te krijgen binnen de CMS afdeling van ABN AMRO en daarbuiten. Wil je divers, uitdagend en leuk werk? Wil jij jezelf ontwikkelen en veel leren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je profiel

Check je profiel:
– Je bent analytisch sterk;
– Je volgt een Business-gerelateerde studie;
– Je werkt nauwkeurig en zelfstandig;
– Je kunt goed plannen en prioriteren;
– Je kijkt er naar uit om in korte tijd veel te leren in een uitdagende omgeving;
– Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift;
– Je bent beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden.

We bieden

Huidige stagiaire aan het woord: “De TradeStore teams hebben mij veel geleerd over uiteenlopende onderwerpen. Een kleine greep van deze onderwerpen: ABN AMRO als bank, het transaction reporting process, regelgeving voor de banken, financiële producten. Naast deze professionele ontwikkeling, heb ik mijzelf ook persoonlijk enorm ontwikkeld en zijn de teams super leuk. Stage lopen bij de TradeStore teams is zeker een aanrader!”ABN AMRO investeert veel in jouw opleiding en de persoonlijke ontwikkeling. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om wat je ABN AMRO te bieden hebt, maar ook om jezelf te ontwikkelen tot een professional en jouw persoonlijke leerdoelen te behalen. Ontwikkeling staat binnen ABN AMRO hoog op de agenda. De mensen om je heen geven je meer dan voldoende feedback, waarmee je snel betere inzichten kunt krijgen in je sterktes en interesses.

 

Apply Now