Verkoopadviseur Amsterdam

Main sponsors

Jij bent Specialist van de Mobiele Wereld.

Als verkoopadviseur bij Belsimpel ben je het eerste aanspreekpunt in onze fysieke winkel in Amsterdam. Samen met je collega’s adviseer je de klant over telefoons en abonnementen; je zorgt dat elke klant de juiste keuze maakt. Je bent proactief en je vindt het een uitdaging om te zorgen dat de klant de winkel tevreden verlaat.

Wat doe je als Verkoopadviseur in Amsterdam?

Als verkoopadviseur in één van onze winkels ben je het visitekaartje van Belsimpel. Onze klanten kunnen voor al hun vragen bij jou terecht en jij zorgt dat iedereen tevreden de winkel verlaat. Je voorziet de klant van het beste advies door het gesprek aan te gaan en de behoefte van de klant te achterhalen. Bij Belsimpel werken we niet met targets, dus je geeft de klant altijd een eerlijk advies en zorgt dat deze naar huis gaat met de oplossing die het beste bij ze past. Je hoeft niet helemaal thuis te zijn in de nieuwste telefoons en abonnementen, maar bent wel gemotiveerd om hier meer over te leren, zodat je klanten zo juist mogelijk informeert en snel de nodige informatie weet te vinden.

Naast het adviseren van klanten over telefoons, abonnementen, accessoires en verzekeringen ben je ook een servicepunt voor klanten. Je bent op de hoogte van de gang van zaken binnen Belsimpel, en weet direct de juiste informatie te vinden. Ook kunnen klanten bij jou terecht voor bijvoorbeeld het laten knippen van hun simkaart, het instellen van hun telefoon, het retourneren van hun aankopen en het ophalen van hun online bestelling. Je helpt daarnaast klanten die een probleem hebben met hun toestel door het probleem zelf aan te pakken of naar een reparatiecentrum te sturen als je het probleem niet gelijk in de winkel voor de klant kunt oplossen. Ten slotte zorg je ervoor dat klanten altijd terecht kunnen in een nette en schone winkel.

Zo kan je dag eruit zien

‘s Ochtends begroet je collega Zahid en samen openen jullie de winkel. Eerste prioriteit? Schoonmaken en zorgen dat de winkel er netjes uitziet. Wanneer je hiermee klaar bent gaan de deuren open en komen direct de eerste klanten binnen. Je begint je dag goed: een ouder echtpaar zoekt een eerste smartphone. Ze zijn net opa en oma geworden en zoeken een telefoon waarmee hun dochter ze foto’s van hun kleinkind kan sturen. Je weet goed door te vragen wat ze precies zoeken in een telefoon; alleen WhatsApp draaien en misschien simpele foto’s van de hond kunnen maken is voldoende. Jij weet genoeg en vindt het perfecte budgettoestel voor deze klanten. Een luxe-toestel hebben zij immers niet nodig en dit scheelt ze veel geld. Hierna help je een paar klanten bij het ophalen van hun online bestellingen en vervolgens is het tijd voor je pauze. In de middag maak je nogmaals de showmodellen een keer schoon. Terwijl je hiermee bezig bent komt er een klant binnen met een lastige vraag, waar je niet direct antwoord op weet. Gelukkig weet je wel meteen waar je relevante info kunt vinden voor de klant en zo zorg je binnen no-time voor een goede oplossing. Nadat de laatste tevreden klant de winkel verlaat, sluit je samen met je collega’s de winkel af en kun je, net zo tevreden als al je klanten, naar huis fietsen.

Wat bieden wij?

  • Volop doorgroeimogelijkheden (Vanaf dag 1 maak jij het verschil.)
  • Werken in hartje Amsterdam (Op je fiets naar je werk.)
  • Vergroot je (super)krachten (Ook jouw ontwikkeling staat centraal.)
  • Unieke werksfeer  (Werk samen met de leukste collega’s.)

Wie ben jij?

  • Je volgt een studie op HBO- of WO-niveau en bent minstens 16 uur per week beschikbaar (waaronder koopavonden en weekenddagen) óf je hebt een tussenjaar waarin je meer wil werken.
  • Je bent nog minimaal anderhalf jaar beschikbaar.
  • Je bent sociaal, oplossingsgericht en communicatief vaardig.
  • Je werkt in een klein (maar gezellig!) team, en ook jij bent een echte teamspeler.
  • Het helpen van klanten wakkert het vuur in je aan.
  • Affiniteit met telecom is een dikke plus!

 

Apply Now