Werkstudent Marketing & Communicatie

Main Partners

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij een passie voor communicatie? Wij gaan graag met jou het gesprek aan over jouw interesses, ambities en beschikbaarheid!

Dit ga jij doen

Als Werkstudent Marketing & Communicatie binnen RSM werk je in een team van 7 enthousiaste communicatiemedewerkers. Door on-the-job training leer je de praktijk van zowel onze interne als externe klanten kennen.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Bijdragen aan het upgraden van de website; bestanden inventariseren, omzetten en opmaken – werken in CMS: Drupal 9
  • Bijdragen aan het upgraden van het intranet; bestanden inventariseren, omzetten en opmaken
  • Opmaken van online banners

Dit ben jij

Je bent een gemotiveerde medewerker en hebt een echte hands-on mentaliteit. Je durft initiatief te nemen; creativiteit en eigen ideeën worden zeer gewaardeerd!

Als Werkstudent Marketing & Communicatie herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • In de afrondende fase van een marketing of communicatieopleiding (minimaal hbo denkniveau);
  • Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
  • Evaring met Adobe Indesign is een pré.

Dit bieden wij

De potentie die in jou zit, willen we graag verder ontwikkelen. Je kunt bij RSM rekenen op de begeleiding die hoort bij een toekomstig professional. Want dat ben jij. Afhankelijk van de werkzaamheden ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag. Hierbij houden we rekening met je opleiding, wensen en persoonlijkheid.

Verder bieden wij:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een marktconforme vergoeding en krijgt de beschikking over een laptop en iPhone van RSM.
  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw afstudeerstage. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag.

Dit zijn wij

RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000 professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

Jij x Wij

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Als je bij ons solliciteert

Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Apply Now