Jumbo Career Sefa

Career Week

Main Partners

Over Gemeente Hollands Kroon
De gemeente Hollands Kroon is een ambitieuze organisatie. We geloven de beste resultaten te halen door uit te gaan van vertrouwen. Dat betekent dat er bij ons geen managers zijn, teams werken zelfsturend. Samen weet je namelijk wat het beste is. Angst remt af, vertrouwen laat dromen uitkomen. Daar geloven we in. Vertrouwen zorgt voor een gevoel van vrijheid en van verantwoordelijkheid en haalt het beste uit mensen naar boven. Heb je een goed idee dan krijg je bij ons het vertrouwen om dat te proberen. Mensen maken de organisatie, persoonlijke ontwikkeling vinden we daarom belangrijk. Ambitieus zijn gaat met vallen en opstaan, zolang je blijft reflecteren leer je van je fouten.

Hollands Kroon wil de slimste gemeente van Nederland zijn. Dat doen we bijvoorbeeld met een speciaal datateam dat met dashboards onze resultaten grafisch zichtbaar maakt. We werken voor de inwoners van Hollands Kroon, zij staan in het middelpunt. Met het oog op de toekomst stimuleren we hun zelfredzaamheid en ondersteunen we initiatieven van inwoners. Als organisatie denken we wensen en ideeën van onze gemeenteraad en het College van Burgemeester en Wethouders verder uit en zorgen we ook voor de uitvoering daarvan.

Beschrijving van Case

Graag nodigen we je uit voor een presentatie en business case van Hollands Kroon. Tijdens de business case ben jij onze organisatieadviseur en los je ons vraagstuk op dat gaat over het stimuleren van feedback en waardering vanuit de interne organisatie en inwoners en partners van Hollands Kroon.

Activity

  • Case – Business day – Tuesday 09:30 – 12:00
  • Presentation – Business day – Tuesday 13:00 – 14:00
Apply NOW