Jumbo Career Sefa

Career Week

Main Partners

Company profile
Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf op de Maliebaan in Utrecht. Een team van 30 consultants binnen Finance & Risk werken bij verschillende klanten in de financiële dienstverlening. Daarnaast bieden we al enkele jaren een zeer succesvol Traineeship Finance, Risk, Actuariaat en Change aan binnen ons Young Professionals Programma. Een baan en tegelijkertijd de kans je op verschillende manieren verder te ontwikkelen. Persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen helpen jou op een snel tempo verder bij de start van je carrière.

Een aantal zaken zijn voor ons belangrijk: daadkracht, transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan graag voortvarend te werk wanneer we kennismaken met nieuwe, interessante professionals. We bespreken je wensen en dromen en zoeken op basis daarvan naar de beste opdrachtgevers en de perfect passende functies. We willen onze aandacht richten op persoonlijke groei van onze medewerkers en willen van échte toegevoegde waarde zijn voor de klanten waarmee we werken.Ons bedrijf bestaat inmiddels 11 jaar. Met onze medewerkers zorgen we voor veel plezier naast ons harde werken. Van jaarlijks bedrijfsweekend tot de wekelijkse bootcamp in de gym achter in onze tuin, tot het drinken van een glas champagne om successen te vieren tot trainingen voor ontwikkelen van onze soft Skills.

Als Young Professional wordt je gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt. Je gaat samen kijken naar je start, maar vooral naar je wensen en ambities. Wat wil je bereiken op korte termijn, lange termijn en hoe ga je dit vormgeven? Daarnaast krijgt je toegang tot een online leerplatform en kom je in een trainingsgroep van vijftien Young Professionals met verschillende achtergronden, functies en opdrachtgevers. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, en speel je na afloop van de training samen een potje pool tijdens de borrel. Hiernaast organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals en alumni samenkomen. Zo leer je Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit. Tot slot ga je samen met 30 Young Professionals een weekend weg. Een zeer leuke en leerzame start van je carrière!

Solid Innovation in Banking Game
Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game.

Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt? We zien je graag 26 november 2018.

 

Activity

  • Case – Finance day – Monday  10:00 – 12:30
  • High wine – Finance day – Monday 15:00 – 16:30
Apply NOW