Jumbo Career Sefa

Career Week

Main Partners

Supply Value is specialist op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Wij leveren advies, interim managers en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten.

Supply Value is specialist op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Wij helpen leiders slimmer samenwerken waardoor zij duurzame waarde creëren tegen lagere kosten en minder risico.

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Wij zijn een leidend adviesbureau. Wij creëren positieve impact, innoveren en verbeteren de manier waarop organisaties samenwerken.

Supply Value bepaalt gezamenlijk met u, uw klanten, partners en leveranciers hoe u risico en kosten kunt reduceren en meerwaarde kunt creëren. Dit doen wij op basis van uw positie in de markt, de positie van uw leveranciers, de karakteristieken van uw producten en diensten en de karakteristieken van uw organisatie, medewerkers en processen.

Wij zijn er van overtuigd dat het leveren van duurzame resultaten zal leiden tot groei van onze klanten, medewerkers en partners en daarmee een gezonde groei van Supply Value als onderneming.

Activiteiten

Supply Value nodigt je graag uit voor een lunch met onze recruiters en consultants en een business case. Tijdens de case zal jij als consultant een OGSM opstellen waarbij je in één overzicht de strategie van een organisatie inzichtelijk maakt.

Activity

  • Case – Consultancy day – Friday 09:30 – 12:00
  • Lunch – Consultancy day – Friday 12:30 – 14:00
Apply NOW