Jumbo Career Sefa

Career Week

Main Partners

Tata Steel is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Nederland. Samen met 9000 collega’s werken wij continue aan verbetering. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

Tata Steel daagt je uit om grenzen te verleggen!

De ontwikkeling en productie van hoogwaardig staal is complex. Er is geen sector denkbaar waarin je bedrijfsprocessen op zo’n enorme schaalgrootte kunt meemaken. Bij Tata Steel sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Wij vinden jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling erg belangrijk en faciliteren jou hierbij graag. Je krijgt vanaf de eerste dag direct veel verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een interessante vacature of leuke stage- of afstudeeropdracht, kijk op de website www.tatasteeljobs.nl

Er werken bij Tata Steel in IJmuiden ongeveer 9000 mensen. We nemen ongeveer 35 trainees aan per jaar (technisch/business/finance) en zo’n 60 Young Professionals. De gemiddelde leeftijd van Tata Steel is 47.

Case omschrijving

Graag nodigen we je uit voor een business case met Tata Steel tijdens de Career Week. Ga jij logistieke uitdagingen niet uit de weg? Meld je dan nu aan!

Activity

  • Case – Business day – Tuesday 14:00 – 16:30
Apply NOW